Henk van Keulen is trots op zijn nieuwste creatie; de Heidebol.
Henk van Keulen is trots op zijn nieuwste creatie; de Heidebol. @tedwalkerfoto

DINERfabriek maakt Heidebol en meer: ‘Coronaproof bestellen en ophalen’

24 december 2021 om 15:12 Zakelijk

EDE Een naturel oliebol, een bol met rozijnen, met Tony Chocolonely karamel en zeezout, een oliebol met Kinder Bueno of de allernieuwste creatie; de Heidebol. Culinair Entertainer en eindbaas van DINERfabriek Henk van Keulen geeft gas. ,,Ik heb er zin in. We gaan er weer met veel mensen drie dagen vol tegenaan om iedereen in Ede te voorzien van oliebollen van hoge kwaliteit. Die Heidebol, die moet je echt geproefd hebben’’, zegt Henk vol enthousiasme. 

Ted Walker

De oliebollen van DINERfabriek waren afgelopen jaar een groot succes. ,,Dat was zo onwijs gaaf. Ik wist even niet wat me overkwam. Het is veel werk, maar omdat we er zoveel energie van krijgen, doen we er dit jaar een stapje bij en komen we desgewenst de oliebollen thuis brengen. Het voelt zo bevredigend als mensen blij worden van wat we maken.’’ 

HEIDEBOL De nieuwste creatie is de Edese Heide oliebol. ,,Wat daar in zit? Dat kan ik natuurlijk niet vertellen. Maar laten we zeggen dat ik voor inspiratie heel wat kilometers op de Ginkelse Heide heb afgelegd. Tijdens die wandelingen bedacht ik niet alleen de heide oliebol, maar er komt nog meer lekkers met een Edes tintje. Het hoofdingrediënt kan ik wel verklappen, dat is liefde’’, zegt Henk.

THUISBEZORGEN Ook dit jaar is het mogelijk om ‘coronaproof’ te bestellen èn op te halen. ,,De bestelling kunnen mensen online doen via dinerfabriek.nl. Daarbij kunnen mensen kiezen of ze de oliebollen afhalen of dat zij willen dat wij die thuis brengen. Beide is coronaproof. Bij onze keuken op de Hoorn 7 in Ede hebben we een gezellige kraam opgebouwd waar de oliebollen opgehaald kunnen worden. Zo nodig kan de klant zelfs in de auto blijven zitten’’, legt Henk uit.

Op 29 december begint het team te bakken en ze gaan door tot oudjaarsdag. ,,Vanaf de 29e kunnen mensen ook meteen hun bestelling afhalen. We hebben daarvoor drie tijdvakken in het leven geroepen. Van 9.00 tot 12.00 uur, van 12.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur. Tijdens het bestellen op de website kan men aangeven wanneer en in welk tijdvak de oliebollen opgehaald worden.’’

Van Keulen en zijn team bruisen inmiddels weer van de energie en hebben zin in de komende periode. ,,Ik er blij van dat zoveel mensen onze oliebollen willen hebben. Bij deze spreek ik dan ook mijn dank uit en wens ik iedereen gemoedelijke en smakelijke dagen toe’’, aldus Henk van Keulen.

Deze advertorial wordt u aangeboden door DINERfabriek. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie