Afbeelding
Veda Bikes

Veda Bikes nieuwe sponsor kinderroute Ede

Zakelijk

EDE De kinderroute van het mountainbikenetwerk Zuid Veluwe heeft een nieuwe sponsor: Veda Bikes uit Ede gaat de komende drie jaar de route voor de jongste mountainbikers financieel ondersteunen. B

as van Veda Bikes legt uit: ,,Ongeveer een jaar geleden ben ik met Roy Slangen van MTB-Zuid Veluwe in contact gekomen, zij zochten toen bedrijven die een bijdrage wilden leveren voor T-shirts voor hun vrijwilligers. Het leek ons leuk om als fietsenwinkel iets terug te doen voor de vele vrijwilligers die het mountainbiken mogelijk maken in onze regio.” 

Roy: ,,Bas gaf toen aan dat Veda Bikes ook open stond voor routesponsoring. Toen het contract afliep met de vorige sponsor van de kinderroute heb ik contact opgenomen met Veda, ze waren gelijk enthousiast.” 

,,De kinderroute past perfect bij ons als familiebedrijf” aldus Wim, mede-eigenaar van Veda Bikes. ,,Wij vinden het ontzettend leuk om te zien dat kinderen samen met hun ouders op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de sport.” 

Sinds kort is Veda Bikes ook dealer van het populaire merk Cube. Dit merk heeft een uitgebreide collectie kindermountainbikes. ,,Deze fietsen zijn nu ook onze collectie te vinden, dat maakt het extra leuk dat we nu de kinderroute gaan sponsoren”, aldus Bas. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Veda Bikes. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

advertentie
advertentie