Afbeelding
Rietberg Hoorzorg

De specialist: Pientere keuze, ga voor slim horen

3 oktober 2023 om 15:32 Zakelijk

EDE Ik had het vorige maand met u over de OTC, het ‘Over the Counter-toestel’. Dat is eigenlijk een drempelverlagende oplossing voor iemand met hoorproblemen, die nog niet aan een hoortoestel wil. Maar wanneer er problemen ontstaan, dan is de kans natuurlijk vrij groot dat er op enig moment toch een echt hoortoestel moet komen. 

Deze maand bespreek ik daarom graag het vervolg op de OTC. Want er is een nieuwigheidje in die markt. Een pientere oplossing eigenlijk.

Ongeveer een jaar geleden had ik het op deze plek al over de Phonak Slim. Een nieuw hoortoestel van de Zwitserse hoortoestellenfabrikant Phonak. Deze ‘Slim’ kwam het afgelopen jaar nog niet beschikbaar op de Nederlandse markt, maar inmiddels is er groot nieuws. Sinds een maand kan de Slim verkocht worden en daarom wil ik ‘m eens uitlichten. Het toestel maakt wat mij betreft namelijk een brug tussen de Nederlandse (pienter) en Engelse (slank) betekenis van het woord ‘slim’.

Wanneer je zelf geconstateerd hebt dat er hoorproblemen zijn en een hoortoestel de beste optie is, wil je natuurlijk ook een mooie optie. Zoals ik wel vaker heb gezegd: de tijd van huidkleurige grote ‘lellen’ van hoortoestellen is echt voorbij. De Phonak Slim combineert een modern en uniek design met geavanceerde hoorprestaties. Daarnaast is het toestel volledig oplaadbaar, zijn er universele verbindingsmogelijkheden én heeft dit toestel een uniek ontwerp voor het linker- en rechteroor. De basis van dit toestel is goed. Maar daarnaast zijn er nog drie hogere intelligentieniveaus aan te schaffen. In normale taal: de programmering van het toestel kan van basis tot heel geavanceerd. Het is af te stellen op de wensen van u, als consument.

Maar terug naar het moment dat u voor het eerst kiest voor een hoortoestel en het is de nieuwe Phonak Slim. Het woord ‘slim’ komt er natuurlijk niet voor niets in voor. Het is een heel slank toestel, dat zeer elegant achter het oor valt. En dat is weer een mooie oplossing voor mensen die bijvoorbeeld naast een hoortoestel een bril dragen. Het brilpootje neemt meestal veel ruimte achter het oor in beslag en sommige mensen hebben daar al weinig ruimte. Als dat het geval is, is de Phonak Slim een hele chique oplossing. 

Ik kan me voorstellen dat u nu direct op de elektrische fiets stapt en naar mijn zaak aan de Veenderweg scheurt om het toestel met eigen ogen te komen bekijken. Maar daarentegen snap ik het ook als u van te voren net iets meer informatie wilt over deze mooie optie. Op mijn website heb ik daarom nu een speciale pagina gemaakt voor meer informatie. 

Kijk op rietberghoorzorg.nl/slim en laat u vast informeren voor u bij mij een kop koffie komt drinken en de Phonak Slim uitprobeert.

Dit artikel wordt u aangeboden door Rietberg Hoorzorg, meer dan twintig jaar ervaring. Veenderweg 107 in Ede, tel. 0318-769024, info@rietberghoorzorg.nl, Rietberghoorzorg.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie