Voor iedereen in deze regio die graag met zijn of haar handen werkt, is er op donderdag 5 oktober een banenmarkt in Ede.
Voor iedereen in deze regio die graag met zijn of haar handen werkt, is er op donderdag 5 oktober een banenmarkt in Ede. Banenmarkt Ede

Banenmarkt Kies je Kans: ‘Handen gezocht; diploma, ervaring of cv is niet nodig’

3 oktober 2023 om 18:30 Zakelijk

EDE/REGIO De huidige krapte op de arbeidsmarkt kan een banenmarkt tussen werkgevers en potentiële werknemers goed gebruiken. ,,Personeel vinden en houden is lastig in deze arbeidsmarkt.’’

Dat concludeert Trudy van Amstel, accountmanager bij WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley (WSP). ,,Op donderdag 5 oktober is iedereen die graag met zijn of haar handen werkt van harte welkom op deze banenmarkt, ook als je geen kennis en ervaring hebt. Werkgevers zijn dringend op zoek naar personeel. Wij bieden hen graag deze kans, zij zijn heel benieuwd wie geïnteresseerd zijn in hun baankansen en ontvangen je met open armen. Een diploma, ervaring of cv is niet nodig.’’

VOOR IEDEREEN

Het WSP helpt werkgevers met personeelsvragen. Zij faciliteren deze banenmarkt. ,,Op 5 oktober tussen 18.30 tot 20.30 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken met bijna dertig werkgevers in Raadhuis Ede’’, vertelt van Amstel. Weet je nog niet precies wat bij je past, een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket is er ook bij om je verder te helpen.

,,De banenmarkt is laagdrempelig’’, aldus Van Amstel. Bedrijven willen graag mensen opleiden en mogelijk daarin gezamenlijk optrekken met de gemeente of het UWV.

KIES JE KANS

Het WSP is een integrale samenwerking tussen acht gemeenten, UWV en Werkkracht. Zo kunnen we werkgevers goed adviseren via één contactpersoon, zonder gedoe. We matchen mensen die mogelijk net iets meer begeleiding nodig hebben en helpen werkgevers graag met Kies je Kans. Met Kies je Kans richten we ons tot alle inwoners. Kies je Kans en kom naar de banenmarkt. Technisch gesproken kan iedereen die naar de banenmarkt komt zo aan de slag. Aanmelden is niet nodig.

Kijk voor meer informatie op de website kiesjekans.nl om te zien welke werkgevers er staan.

Dit artikel wordt u aangeboden door Kies je Kans. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie