Afbeelding
Gelderse Vallei

Gelderse Vallei biedt hulp bij inloggen portaal: 'MijnZGV biedt patiënt regie'

Zorg

EDE Ziekenhuis Gelderse Vallei geeft begin december extra aandacht aan hun online patiëntenportaal MijnZGV. Patiënten die graag hun medische gegevens willen inzien, kunnen met hulp van een medewerker inloggen in de centrale hal van het ziekenhuis. Dit kan van maandag 2 tot en met vrijdag 6 december, tussen 10.00 en 14.00 uur in de centrale hal van het ziekenhuis. 

Het ziekenhuis wilt op deze manier zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de voordelen van MijnZGV. Volgens het ziekenhuis weten nog lang niet alle patiënten van het bestaan van het patiëntenportaal of hebben nog niet eerder ingelogd in het portaal. Door extra aandacht te vragen hoopt de Gelderse Vallei de drempel naar het daadwerkelijke inloggen te verlagen. 

ONLINE OMGEVING MijnZGV is een beveiligde, online omgeving waarin patiënten hun medische gegevens kunnen inzien. Het gaat om gegevens als brieven van een specialist en uitslagen van een onderzoek. Daarnaast kunnen patiënten van bepaalde afdelingen zelf hun afspraken maken, wijzigen en afzeggen via het portaal. Ook zijn in het portaal folders voor de patiënt te vinden. Op deze manier krijgt de patiënt steeds meer de regie. 

DIGID Indien mensen gebruik willen maken van de hulp van een medewerker in de eerste week van december, wordt er gevraagd om DigiD-inloggegevens mee te nemen of de DigiD-app op de smartphone te downloaden. Inloggen in MijnZGV kan namelijk alleen met DigiD-gegevens bij de hand. Nog niet in het bezit van DigiD-inloggegevens? Deze kunnen aangevraagd worden op de website van DigiD. Voor meer informatie over MijnZGV kan de website van Gelderse Vallei worden geraadpleegd. 
 

 

advertentie
advertentie