Melvin van der Voort
Melvin van der Voort SWPN

Melvin van der Voort weer volop in training

28 mei 2020 om 10:37 Corona

EDE De jeugdige talentvolle Edese motorcoureur Melvin van der Voort mag weer doen, wat hij het liefst doet; trainen op de motor.

De jonge coureur maakte deze maand trainingsmeters op de TT Junior Track in Assen, het Politie Circuit in Lelystad en afgelopen woensdag op het TT Circuit Assen.

,,Wanneer de echte races gaan plaatsvinden is nog onduidelijk, maar ik heb de afgelopen maand in ieder geval weer veel trainingsmeters kunnen maken op de motor. Dat was met zijn Supermoto op de TT Junior Track in Assen en met zijn Yamaha R3 op Politie Circuit in Lelystad. Gisteren (Woensdag 27 mei, red.) begon het echte werk, want toen mocht ik trainen op het grote TT Circuit van Assen tijdens een testdag georganiseerd door de KNMV”, laat Melvin van der Voort weten.

In goede samenwerking met het SWPN-team wist Melvin al snel het goede gevoel weer terug te vinden op zijn Yamaha R3 en wist hij de dag met een heel goed gevoel af te sluiten.

,,Het was een super goede dag met veel rijtijd. Het gevoel was snel weer terug op de Yamaha R3. We hebben de testdag goed opgebouwd en in de laatste sessie snelle constante rondetijden neer kunnen zetten. Ik ben dan ook super tevreden over deze dag! Ik wil het SWPN bedanken en daarnaast Barry Veneman en de KNMV voor het mogelijk maken van deze testdag.”

Stilzitten doet de jeugdige Edenaar niet, want komende zondag (31 mei) is hij alweer te vinden op de TT Junior Track in Assen.

,,Dan train ik met mijn racevrienden met de Supermoto”, sluit Van der Voort af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie