Afbeelding
Theo Beumer

Technisch duo verlengt bij KSV Fortissimo

10 januari 2020 om 14:51 Voetbal

EDE De KSV Fortissimo, trotse koploper in de vierde klasse C KNVB-district Oost, is erin geslaagd het duo Paul Bremer/Collin Oosterholt aan zich te binden.

Eip Janssen 

,,Beiden hebben de overeenkomst met KSV Fortissimo voor een jaar verlengd. Paul Bremer (archieffoto vooraan links) is al sinds het seizoen 2016/2017 bij ons werkzaam. Hij is naast hoofdtrainer en voormalig eerste elftalspeler een echte clubman", opent de bij de vierdeklasser op technisch gebied verantwoordelijke Arnold van der Bruggen.

,,Ook de gesprekken met assistent-trainer Collin Oosterholt (archieffoto vooraan rechts) verliepen goed. Hij is al enkele jaren een 'maatje' van Paul Bremer op meerdere niveaus. Het is een duo dat elkaar goed aanvult en succes heeft", gaat Van der Bruggen verder.

KSV Fortissimo staat dit seizoen vanaf de eerste speeldag als lijstaanvoerder geboekt. De ploeg gaat op zaterdag 25 januari, tenzij de weersomstandigheden roet in het eten gooien, proberen de ongeslagen reeks voort te zetten.

,,Wij hebben op dit moment zes punten voorsprong op SDS '55 (Wekerom). Tegen EFC '58, dat ook op zes verliespunten staat, wordt de eerste competitiereeks afgesloten. Maar wij gaan absoluut niet op onze lauweren rusten. Wat zou het mooi zijn als de gemeente Ede er met KSV Fortissimo weer een derdeklasser bij krijgt", sluit een tevreden Arnold van der Bruggen af.   

TRAINERS ,,Ik ben ook blij met de contractverlenging. Deze club is mijn club geworden. Ik verwacht, zeker als we derdeklasser worden, dat de groep compleet blijft. Het is een mooie homogene groep die graag samen successen wil boeken."

,,We (Paul en ik, red) zijn bezig iets voor de lange termijn neer te zetten", vult Collin Oosterholt aan. Hij beseft wel dat het promoveren naar de derde klasse daarbij een must is.

,,Natuurlijk heb ik nagedacht elders te kijken. Maar mijn gevoel zegt dat we nog niet klaar zijn hier. Ik wil op termijn mijn UEFA A gaan halen. Met behulp van Paul Bremer, een geweldige collega, is dat mogelijk. Ik geef mij zelf daarvoor de tijd, ontwikkel me door. Bij deze club kan ik mijn ei kwijt, en dat is belangrijk."

Ook Oosterholt verwacht dat de groep compleet zal blijven. ,,Misschien zal of moet een enkeling afvallen. Maar dat komt, en is mooi voor de jeugdafdeling van KSV Fortissimo waar Martin Speelziek de scepter zwaait, dat er nog veel talent aankomt."

Daarin speelt ook de samenwerking www.mijnfysiopraktijd.nl (Maarten Heisen) een grote rol. 

,,De samenwerking legt ons geen windeieren. De selectie is super fit. Misschien wel de fitste van de hele vierde klasse. Elke eerstvolgende wedstrijd winnen brengt ons elke week dichterbij het einddoel: promoveren", besluit het duo.     

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie