Bij Tuincentrum van de Lagemaat is het voorjaar al begonnen.
Bij Tuincentrum van de Lagemaat is het voorjaar al begonnen. Feike Klomp Tekst
Advertorial

Elk seizoen volop groen bij Tuincentrum van de Lagemaat

18 maart 2020 om 14:57 Zakelijk

EDE Het voorjaar lonkt, de zon laat zich voorzichtig steeds meer zien. De hoogste tijd om nu echt naar buiten te gaan en de tuin aandacht te geven. Stap dan eens binnen bij Tuincentrum van de Lagemaat. De verrassend grote winkel ademt voorjaar, groen en fleurigheid uit. De keuze is enorm, de service heel gewoon.

Feike Klomp

Als je de deuren van Tuincentrum van de Lagemaat eenmaal bent gepasseerd, word je direct verwelkomd door prachtige violen. In talloze kleuren. Maar er is meer, veel meer. Op meer dan 2500 vierkante meter vindt de klant uiteenlopende kamer- en tuinplanten, bloembollen en zaden maar ook bomen, heesters en coniferen. Daarnaast is er ruime aandacht voor (snij)bloemen, boeketten of rouwarrangementen. Maar je treft hier ook de nieuwste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten aan. Daarnaast is de potterie en de hoek met het grote aanbod (tuin)gereedschap bij veel vaste klanten in trek.

OPPOTBALIE De grote kracht van dit Edese tuincentrum is de persoonlijke service. Eigenaar Marcel van de Lagemaat hierover: ,,Daarin gaan wij ver. Wij helpen onze klanten graag en geven ze advies." Hij noemt wat voorbeelden uit de praktijk: ,,Onze 'oppotbalie' is populair. Hierbij staat ontzorgen centraal. Hier vullen wij graag de aangeschafte potten met potgrond en de gekozen planten, en brengen ze natuurlijk graag even naar de auto. Er zijn ook klanten die hier nieuwe binnen- of buitenplanten kopen en hun oude pot meenemen. Geen probleem, dat regelen we met plezier. Pal naast de bloemenshop bevindt zich onze koffiecorner. Als een van de medewerkers de potten vult of uw boeket klaarmaakt, kunt u hier even rustig wachten en een kop koffie drinken."

POTGROND Tuincentrum van de Lagemaat heeft op dit moment een enorm aanbod aan (Pokon)potgrond, tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Van de Lagemaat: ,,Bezoek ook eens onze compleet vernieuwde PTMD shop, compleet met een nieuwe voorjaarscollectie op de nieuwe presentatiemeubels."

ADVIESFUNCTIE Het team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en klanten te helpen. ,,Klanten vragen ons vaak om advies. Daarnaast horen we van klanten die hier voor het eerst komen 'wat hebben jullie veel'? En dat is ook zo. Dat zien wij als een compliment." Inderdaad. Van de Lagemaat is een stadstuincentrum om 'u' tegen te zeggen.

Parkeren is bij van de Lagemaat geen probleem. Dat kan gewoon gratis voor de deur. Loop gerust binnen, wandel langs veel inspiratie en tuinbeleving, zowel binnen als buiten, en maak een keuze. Of neem een kijkje bij een van de weekaanbiedingen. Het team van Tuincentrum van de Lagemaat is er helemaal klaar voor. Laat het voorjaar maar komen.

Tuincentrum van de Lagemaat. Schaapsweg 80, 6712 CG Ede. Telefoon: 0318-615615. E-mail: info@lagemaat-ede.nl Internet: www.lagemaat-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie