Afbeelding
Archief BDUmedia

Vandalen veroorzaken overlast op Sportpark De Eikelhof

19 juli 2020 om 09:10 Voetbal

BENNEKOM Sportpark De Eikelhof heeft de laatste tijd regelmatig te maken met groepen jongeren die overlast veroorzaken. Zinloze vernieligen van doelnetten, gebroken glas op meerdere plekken en rondzwervend afval zijn bijna aan de orde van de dag. ,,Treurig dieptepunt was dat er de afgelopen week iemand met een scooter over de kunstgrasvelden aan het crossen was. Dit alles vinden we volstrekt onacceptabel," aldus het bestuur van VV Bennekom in een bericht op Facebook. 

Om de overlast tegen te gaan gaat VV Bennekom de beveiligingsvoorzieningen van het sportpark uitbreiden. Daarnaast wordt het complex tot nader order gesloten, met uitzondering van de momenten dat er in georganiseerd verband gevoetbald wordt. Het bestuur laten weten dat het een pijnlijk besluit is om tot sluiting over te gaan, omdat ,,onze jeugdleden die in de zomerperiode overdag graag een balletje willen trappen de dupe worden van deze maatregel."

In het geval van verdere overlast heeft het bestuur aangegeven zonder aarzelen de politie in te schakelen.

ZOMER Ondanks dit ,,minder vrolijke bericht, zo vlak voor de vakantieperiode," kijkt het bestuur terug op een paar leuke laatste maanden ,,waarin we koesteren dat er toch nog gevoetbald kon worden. We wensen iederen een fijne en veilige zomerperiode en zien uit naar het weerzien in de tweede helft van augustus op de Eikelhof." 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie