Afbeelding
Judith Cappon Fotografie

Saar aan Huis opent vestiging in Ede

1 oktober 2020 om 20:00 Zorg

EDE Saar aan Huis is donderdag van start in de regio Ede. Saar aan Huis is een organisatie voor aanvullende mantelzorg. Ouderen kunnen bij Saar aan Huis terecht voor allerlei andere vormen van ondersteuning zoals licht huishoudelijk werk, gezamenlijk koken, persoonlijke verzorging en begeleiding bij doktersbezoek. Saar aan Huis levert geen medische zorg.

Maar Saar aan Huis helpt niet alleen ouderen. Ook gezinnen waar bijvoorbeeld een van de partners door ziekte langdurig uitvalt, kunnen een beroep doen op een Saar.

Oprichtster Sabine Blom van Assendelft: ,,Ouderen blijven langer thuis wonen. Velen willen en kunnen dat ook, maar wat extra hulp is daarbij nodig. Vaak kan die geleverd worden door kinderen of vrienden, maar dat lukt niet altijd omdat die werken of ver weg wonen. Dan biedt Saar aan Huis een oplossing.”

,,Alle Saars zijn deskundig, goed opgeleid, Nederlandstalig en wonen in de regio. Iedereen is uitvoerig gescreend. Cliënten krijgen altijd hulp van dezelfde Saar op het tijdstip dat ze zelf hebben aangegeven”, vult zorgondernemer Linda van de Weijer aan.

Van de Weijer is verantwoordelijk voor Saar aan Huis in Ede, Veenendaal, Rhenen, Wageningen, Renswoude, Scherpenzeel, Hoenderloo en Deelen. Afgelopen jaren heeft ze zich beziggehouden met professionele arbeidsbemiddeling. ,,Uit de praktijk blijkt dat ouderen erg geholpen zijn met een lieve Saar, die hun dag een beetje mooier maakt. Warme en oprechte aandacht bevordert tenslotte het welzijn van ieder mens”, aldus Linda.

Er zijn landelijk 46 vestigingen van Saar aan Huis actief. De particuliere mantelorganisatie is in heel Nederland te vinden. Kijk voor meer informatie en tarieven op www.saaraanhuis.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie