Afbeelding
Ted Walker

Klopjacht in maisveld langs de Dwarsweg in Ede; twee aanhoudingen

17 augustus 2021 om 22:51 Overig

EDE De politie heeft dinsdagavond op de Dwarsweg in Ede met man en macht gezocht naar een gevluchte verdachte. De man zou zijn gevlucht nadat de auto waar hij in zat werd staande gehouden door de politie. Twee andere verdachten, waaronder een jong meisje, konden wel worden aangehouden. Waarom de auto werd staande gehouden en de twee door de politie werden ingerekend is nog niet bekend.

De politie omsingelde een maisveld en het Veldhuizerbos, dat ligt tussen de Dwarsweg en de wijk Veldhuizen B. Met een hond en de politiehelikopter werd gezocht naar de gevluchte verdachte, maar dat bleek uiteindelijk tevergeefs. In een burgernetmelding vroeg de politie inwoners uit te kijken naar een man van ongeveer 1 meter 75 met kort zwart haar. De man zou een normaal tot fors postuur hebben en op dat moment een zwart jack met grijze broek hebben gedragen. De onderzijde van zijn kleding was besmeurd. Naast de twee aangehouden verdachten werd er ook een auto in beslag genomen en afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Even voor de burgernetmelding zocht de politie ook met een hond op de Grootveld in Ede. Het is niet bekend of deze zoekactie verband houdt met de actie aan de Dwarsweg in Ede. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie