Afbeelding
Photo by Maxim Ilyahov on Unsplash

Je maandelijkse telefoonkosten verlagen met een nieuw abonnement.

18 november 2021 om 09:57 Partnercontent

Ben je van plan om deze feestdagen een nieuwe telefoon aan te schaffen? Of ben je opzoek naar een goedkopere databundel voor je telefoon? Dan is het nu een perfect moment om te kijken of je bij een andere provider goedkoper uit bent. Tijdens de feestdagen hebben providers namelijk verschillende aanbiedingen voor de nieuwste telefoons en sim only abonnementen. 

Een nieuw telefoonabonnement kan een hele investering zijn. Als je voor de nieuwste telefoons gaat betaal je vaak meteen de hoogste toestelkosten of zit je een lange tijd vast aan hetzelfde contract. Wil je zo goedkoop mogelijk je nieuwe telefoon abonnement regelen? Dan moet je eerst goed in beeld hebben wat het huidige aanbod is.

Providers hebben tijdens Black Friday en Cyber Monday verschillende deals voor hun telefoon abonnementen. Met deze telefoonaanbiedingen kun je tientallen euro’s besparen op een toestel met abonnement. Gelukkig hoef je niet alle websites van de providers af te gaan om te zien welke aanbiedingen er momenteel beschikbaar zijn. Je kunt gemakkelijk telefoon abonnementen vergelijken via een online vergelijker. Daarbij krijg je overzichtelijk alle abonnementen en aanbiedingen te zien voor de telefoon die jij wil.

Kiezen voor een sim only abonnement 

Heb je een telefoon die nog prima werkt en hoef je niet meteen het nieuwste toestel te hebben? Dan kun je geld besparen door een goedkoop sim only abonnement te nemen. De prijzen per databundel kunnen per provider erg verschillen, dus ook voor sim only is het belangrijk om een overzicht te hebben van het huidige aanbod. Bij sommige providers zoals Lebara en Ben kun je bijvoorbeeld al vanaf € 10,00 per maand een abonnement met 3GB data krijgen.

Bij het vergelijken van sim only abonnementen is het naast de prijs ook belangrijk om te kijken naar de contractduur en de downloadsnelheid van het abonnement. Sommige goedkope sim only abonnementen hebben een contractduur van 2 jaar. Dit heeft het nadeel dat als je een provider kiest met een lage downloadsnelheid je daar jaren aan vast zit. Je kunt de meeste gevallen beter gaan voor een 1-jarig of maandelijks opzegbaar contract. Dan zit je niet te lang vast aan dezelfde provider en kun je sneller weer gebruik maken van nieuwe sim only aanbiedingen.

Net zoals bij telefoon abonnementen zullen op dagen zoals Black Friday er ook verschillende deals zijn voor sim only abonnementen. Hierbij kun je ook een online vergelijker gebruiken om het goedkoopste sim only abonnement voor jou te vinden. Betaal dus niet langer teveel voor je data en begin met het vinden van de beste deal voor jou. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie