Kruyning met zijn tafelgasten
Kruyning met zijn tafelgasten AJ van Dink

Nieuw boek Edgar Kruyning gelanceerd

3 oktober 2022 om 09:24 Overig Deel je nieuws

Afgelopen weekend heeft Edgar Kruyning, eigenaar van Sstrong -Academy en hoofddocent bij Budo Academy Physical zijn twaalfde boek uitgegeven: Balans vinden in jezelf, een boek over persoonlijke ontwikkeling. Het eerste exemplaar overhandigde Kruyning aan zevenvoudig Olympisch coach Chris de Korte die een toelichting gaf hoe hij zijn pupil Mark Huizinga in balans kon brengen tijdens de finale van de Olympische Spelen. 

Vervolgens was er een ronde tafelgesprek met prof.dr.mr. Steven ten Have (voormalig bestuurder Ajax, RvC ABN-Amro en huidig RvC Anthonius ziekenhuis, hoogleraar VU en eigenaar van Ten Have changemanagement), dr.ir. John Lapré, President van Electa Brachytherapy solutions en drs. Ron Akkerman (voormalig bestuurder Deltion College en Pro Persona en huidig bestuurder van Treant zorggroep en voorzitter Rvc jeugd ggz Amsterdam). Alle drie de tafelgasten hebben allemaal een zwarte band in martial arts en vertelden hun ervaringen hoe zij in balans kunnen blijven in hun werk. 

Het nieuwe boek Balans vinden in jezelf beschrijft hoe je jezelf staande kunt houden in de veranderde en soms stressvolle wereld. De lessen uit de krijgskunsten zijn zeer waardevol en worden beschreven in dit boek met vele praktijkvoorbeelden.

De hapjes werden verzorgd door restaurant Reds uit Ede. Het was een zeer inspirerende bijeenkomst en Edgar Kruyning kijkt met een goed gevoel terug op de lancering van zijn nieuwste boek. Het boek is verkrijgbaar via www.sstrong.nl, www.bapede.nl en ook via Bol.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie