Afbeelding

Bij de zwemschool van “Sportschool Venendaal” geslaagd voor ZwemDiploma A & B en met veel belangstelling van ouders en familie-leden.

Overig Deel je nieuws

Het was erg druk en gezellig bij “Sportschool Venendaal” in Ede-Rietkampen. 

Aan het eind van de ochtend werd begonnen met het diploma-zwemmen. Altijd weer een spannende happening voor de deelnemende jongens en meisjes.

De deelnemers/sters die afzwommen voor diploma A of diploma B waren samen met hun ouders en grootouders naar het zwembad in Ede-Rietkampen  (Laan der Verenigde Naties 92-Ede) gekomen voor dit feestelijke gebeuren.  Bij “Sportschool Venendaal” werd het een gezellige drukte. Rond het zwembad en voor de ramen in de zitruimte.

Onder leiding van Marian Venendaal werden zij beoordeeld op hun zwemvaardigheid. Voor diploma A moesten ze o.a. door de hoepel heen zwemmen.  de schoolslag, rugslag en nog veel meer baantjes (borstcrawl en rugcrawl) zwemmen. Niet alleen de vele meters die de kinderen maken is belangrijk; het moet ook van goede kwaliteit zijn; het gaat om de veiligheid van de kinderen. De zomer komt er aan, het ideale moment om samen met de kinderen te gaan zwemmen. Ga lekker door met zwemmen; hartstikke gezellig en gezond.

Allemaal van harte met dit mooie resultaat. 

Geslaagd voor Diploma A zijn; 

Roos den Hartog, Fenna van Noord, Loïs Plate, Sep Schut, Maud Scheper, Leah Welsing, Revi Reijmes, Noor van der Veen, Siem Imminck, Teike Bakker, Joylinn van Roon, Jim de Vries, Adam Gort, Agathe van den Broek, Sarah Schilp, Damon Timmer, Jerphaas Kroesbergen, Alysha Tahalele, Thirza Bruggeman, Djayden Teerink, René Flier, Daan Meekes, Kathelijn Haandrikman, Noa IJzendoorn, Aaliyah Riggio, Djefairo van Grondelle, Rayan Ahdour, Jill van der Vliet, Annelynn Ravenswaaij, Sara IJzendoorn, Cato Langendijk en Gerilyn Roseboom.                             

De volgende kinderen hebben hun B-diploma ontvangen:

Zumra Barutcu, Herbert Vierbergen,  Riley Vermeeren, David Lodder, Arnesh Raghoebier,          Nathan Douma, Rayan Hamdan,  Macey Warlich, Stef Bos, Sem Anzion, Ivo Schoeman, Ruben van de Vliert, Fleur Bosboom, Lenn de With,  Daphne van Remmerden, Evy Jansen, Si-Eun Oh  en Romée Veenendaal. 

Er is ook zwemles voor kinderen met ‘karakter’ - zwemles voor vrouwen en prive-zwemles mogelijk. Tevens kan het zwembad gehuurd worden.

Binnen de zwemschool zijn er diverse mogelijkheden van 45 minuten – 1½ uur tot 3 uur zwemles per week; maandag t/m zaterdag.   

Voor meer informatie stuur een mail naar info@sportschool-venendaal.nl

advertentie
advertentie