Verloop renovatie honk- en softbalvelden
Verloop renovatie honk- en softbalvelden Niels Wanner

Dubbel feest bij Moorfielders Ede

4 maart 2022 om 12:40 Sport Deel je nieuws

Het is feest bij B.S.V. Moorfielders Ede: In 2020 bestond de vereniging maar liefst 40 jaar! Daarnaast worden de compleet gerenoveerde honk- en softbalvelden met trots officieel geopend!

40 jaar geleden, op 19 november 1980, werd de Edese honk- en softbalvereniging gesticht. Met de hulp van een aantal ex honk- en softballers lukte het om in 1981 voor het eerst deel te nemen aan de competitie. Tijdens de eerste vergadering werd unaniem een naam gekozen die zowel verbinding met de sport maakte als met de thuisplaats: Moorfielders (Heidevelders).

In deze beginjaren bestond de Moorfielders hoofdzakelijk uit Edese leden. Intussen weet men uit de wijde omgeving de weg naar deze club te vinden. Op dit moment telt de vereniging ruim 100 leden, donateurs en ereleden. Een mooi aantal want hiermee doet iedere leeftijdsgroep mee aan de competitie. Maar de club is altijd op zoek naar nieuwe teamgenoten! Dus ben je nieuwsgierig, heb je zin in een leuke sport waarbij je mag stelen én slaan? Kom vrijblijvend meetrainen en je zult zien hoe leuk en gezellig de Moorfielders zijn.

Je zult het niet geloven maar de Moorfielders hebben 40 jaar gedaan met hun velden! Dat kun je binnen de voetballerij niet bedenken. Uiteraard was de koek wel op na zo’n lange tijd en gelukkig ging de gemeente Ede in 2020 akkoord met een renovatie voorstel. De vereniging was erg blij met De firma Agterberg, die in de periode 2020-2021 de renovatie heeft uitgevoerd. Wat een prachtig resultaat! Tijdens de renovatie hebben de teams van de Moorfielders dankbaar gebruik mogen maken van een trainingsveld van K.S.V. Fortissimo én de velden van buurclub Blue Socks uit Veenendaal. Hierdoor konden de Moorfielders toch gewoon trainen en deelnemen aan de competitie. Nu de renovatie is afgerond, staan de leden te popelen om het eigen veld te gebruiken in het komende honk- en softbalseizoen.

Op zondag 3 april a.s. worden een aantal leuke activiteiten georganiseerd om dit feestje goed te vieren. Alle leden, oud-leden, ereleden, ambassadeurs en donateurs maar ook buren van de vereniging zijn uitgenodigd voor een gezellige en sportieve middag. Met trots wordt deze middag het nieuwe complex geshowd met als hoogtepunt de officiële opening van de velden door een VIP. Na deze opening zal het heren honkbalteam de eerste wedstrijd spelen tegen Blue Socks uit Veenendaal. Kortom: genoeg ingrediënten voor een fantastisch jubileum- en openingsfeest.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie