Chris van Haren
Chris van Haren Theo Beumer

DVO sluit het veld af met winst

4 oktober 2020 om 10:22 Korfbal

BENNEKOM DVO/Accountor heeft de eerste helft van de veldcompetitie afgesloten met winst. Hekkensluiter KCC/CK Kozijnen werd met een 21-11 nederlaag naar huis gestuurd.

,,Wij wilden ons revancheren voor de slechte wedstrijd tegen KZ. Dat is redelijk goed gelukt’’, oordeelde Richard van Vloten. ,,Onder bijzondere omstandigheden, veel regen en geen publiek, is dat redelijk goed gelukt. Halverwege was het 13-7, waar het verschil eigenlijk nog groter had moeten zijn. Uiteindelijk wordt het verschil tien. Dat is prima.’’

,,Deze wedstrijd moesten wij winnen. De afstand met de twee onderste ploegen is geslagen. Het verschil is nu drie en vijf punten. Na de korfballeague gaan we kijken, of we het gat met de bovenste ploegen kunnen verkleinen’’, kijkt de trainer ver voor uit.

Nu gaat de focus dus volledig op de zaal. De korfballeague, die 12 ploegen kent, begint op 24 oktober met een thuiswedstrijd tegen KZ. ,,Daar hebben wij nog wat tegen goed te maken. Laten we hopen dat er dan weer wat publiek mag komen. Want als je normaal voor 800 tot 1.000 mensen speelt en dan ineens voor een handjevol, daar wil ik even nog niet aan denken’’, besluit Richard van Vloten.

Doelpunten: Chris van Haren 5, Koen van Roekel 4, Gertjan Meerkerk 3, Daniëlle Boadi, Roos Scherrenburg, Jari Hardies 2, Renée van Ginkel, Adriënne van Ofwegen en Caitlin Keller 1.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie