Afbeelding
Theo Beumer

Adriënne van Ofwegen met directe ingang gestopt bij DVO

6 februari 2022 om 10:24 Korfbal

BENNEKOM Op advies van de doktoren, is Adriënne van Ofwegen met directe ingang gestopt bij DVO/Accountor. Reden is een gescheurde kruisband en een afgescheurde meniscus.

De 28-jarige korfbalster liep op 15 januari die blessure op in de thuiswedstrijd tegen DOS’46. Van Ofwegen kwam drie jaar geleden over van KCC, en was de eerste twee jaar een vaste waarde in de hoofdmacht. Aan het begin van dit seizoen was Adriënne van Ofwegen nog niet helemaal fit. Annelie de Korte nam haar positie in, en bleef de voorkeur houden toen de voormalig speelster van Korbus en KCC weer fit was.

Voor de wedstrijd tegen Oost Arnhem, werd afscheid genomen van ‘Aad’. ,,Heel triest’’, aldus trainer Richard van Vloten. ,,Eigenlijk is alles in haar knie kapot. Een abrupt einde van haar korfbalcarrière. Adriënne is een fantastisch mens en was een fantastische teamspeelster. Zij heeft ook een aanzienlijk aandeel in de positie waar wij nu staan met DVO. Als je zo aan het einde van je sportcarrière moet komen, is dat meer dan triest. Het hakte er bij mij zeker in. Uitgerekend in haar eerste wedstrijd in de basis na een periode van blessures, en een periode in DVO 2, zo’n blessure oplopen. Dat is een scenario wat je niemand toewenst.’’

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie