Koen van Roekel
Koen van Roekel Theo Beumer

Regelmatige zege DVO

27 november 2022 om 10:49 Korfbal

BENNEKOM ,,Ik denk een regelmatige zege van DVO. Als je uiteindelijk met tien verschil wint bij Groen Geel, kun je tevreden zijn’’, blikte Richard van Vloten terug op de 13-23 overwinning.

De DVO trainer zag het eerste gedeelte gelijk opgaan tegen de opponent, die officieel nu GG/RMcD Huis Emma heet. ,,in eerste instantie konden wij geen vuist maken. Maar na een 4-4 tussenstand, liepen wij uit naar 6-10 bij de rust. Verdedigend speelden wij een prima wedstrijd. In aanvallend opzicht had het afronden beter gekund.’’

In het tweede bedrijf kwam de thuisploeg nog even terug tot 10-11. ,,Het was niet dat wij in paniek raakten. Wij zetten een tandje bij en liepen uit naar 10-16. In die fase speelde de ingevallen Jeffrey van Huenen een goede rol door twee doelpunten te scoren. Hij zorgde voor nieuwe energie. Leuk voor hem, en zeker ook voor het team. Ik heb het al eerder gezegd, het is een kracht van ons zo’n speler achter de hand te hebben.’’

Uiteindelijk speelden de Bennekommers, die dit keer Barbara Brouwer en Robbe de Wit op de bank hadden zitten, het duel zakelijk uit.

Zaterdag komt PKC/Vertom op bezoek. ,,Dat is een ander verhaal. Door het gelijke spel van PKC tegen Fortuna, staan wij nu samen boven aan. Een mooie testcase’’, kijkt Richard van Vloten alvast voor uit.

Doelpunten: Koen van Roekel en Caitlin Keller 4, Gertjan Meerkerk en Menno van der Neut 3, Daniëlle Boadi, Annelie de Korte, Chris van Haren en Jeffrey van Huenen 2 en Maayke Brouwer 1.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie