Afbeelding
Theo Beumer

Otterlose skeelerronde gaat niet door

24 maart 2020 om 13:11 Overig

OTTERLO Het organisatiecomité van de Skeelerronde Otterlo heeft besloten de Skeelerronde Otterlo 2020 af te gelasten. Dit evenement stond gepland op zaterdag 18 juli. Het organisatiecomité, met daarin de Stichting Skeelersport Otterlo en de Edese IJsvereniging, heeft dit besluit met pijn in het hart genomen, staat in het persbericht. 

,,De gezondheid van een ieder is hierbij leidend geweest. De Nederlandse regering heeft de geldende maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus verder aangescherpt. Dit heeft zo'n impact op de economie en het dagelijks leven in Nederland, dat het organiseren van een groot sportevenement voorlopig niet aan de orde is. De huidige omstandigheden hebben ons daarom doen besluiten om de 34e editie van de Skeelerronde Otterlo niet door te laten gaan'', schrijft de organisatie. 

,,Wij willen al onze sponsoren een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden. Dankzij hen kan een evenement als de Skeelerronde Otterlo bestaan. Wij hebben altijd een beroep kunnen doen op een grote groep trouwe sponsoren in zowel goede als minder goede economische tijden. Voor dit jaar achten wij het niet wenselijk om (financiële) steun uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) in onze regio te vragen. De huidige coronamaatregelen geven ons te weinig tijd en te weinig ruimte om het evenement goed voor te bereiden. Volgend jaar hopen we weer een fantastisch evenement neer te zetten voor de skeelersport. Dank voor jullie begrip en we zien jullie graag volgend jaar terug.'' 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie