Wil je ook in de prijzen worden gezet bij het schaaktoernooi? Schrijf dan snel in.
Wil je ook in de prijzen worden gezet bij het schaaktoernooi? Schrijf dan snel in. Eip Janssen

De Cirkel biedt jeugd ‘Tinnen Soldaat schaaktoernooi’ aan

20 april 2022 om 12:15 Overig

EDE Schaakvereniging De Cirkel houdt zaterdag 30 april 2022 het traditionele ‘Tinnen Soldaat Jeugdschaaktoernooi’. Het evenement vindt plaats in De Open Hof, Hoflaan 2, Ede. Het spektakel begint om 10.30 uur, en duurt tot ongeveer 15.00 uur.

Eip Janssen

Wie durft de strijd aan met de jeugdige schaakcollega’s? Zeker is dat je als schaker aan een heel leuk toernooi gaat deelnemen. Om alle deelnemers zoveel mogelijk gelijke kansen te geven wordt ingedeeld op basis van speelsterkte. Ook jeugdige huisschakers zijn van harte welkom. In elke groep zijn een aantal leuke prijzen te winnen.

Het jeugdtoernooi staat open voor deelnemers in de leeftijd van 6 tot en met 18 jaar. Het in de regio zeer bekende jeugdschaaktoernooi trekt jaarlijks schakers van binnen en buiten de regio.


Bram Feenstra, jeugdig Cirkeltalent is zeker aanwezig. Jij ook? -                                               PR familie Feenstra

De Edese schaakvereniging De Cirkel beoogt met dit toernooi talentvolle schaakjeugd een eigen toernooi aan te bieden. De kosten bedragen € 6,00. Contant te voldoen op de toernooidag. Zaal is om 9.30 uur open en om het deelnemersveld goed te kunnen indelen vragen we je om uiterlijk 10.00 uur aanwezig te zijn. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Dick Wenning, telefoon 06-14798953 of Robert Degenhart, telefoon 06-27883767. Er kan ook via de email worden gereageerd: decirkel@planet.nl.

Zet bij de inschrijving: naam, geboortedatum en eventueel lidmaatschap schaakvereniging of huisschaker. Sluitingsdatum inschrijving is 28 april 2022.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie