@theobeumer

HV Reehorst verliest in Almere dure punten

9 oktober 2022 om 17:39 Overig

EDE HV Reehorst heeft in Almere bij Havas 2 een 25-23 nederlaag geleden.

,,Het was van onze kant best een goede wedstrijd. Misschien zijn we (te) goed begonnen. Al snel een 1-5 voorsprong”, keek HV Reehorst coach Paul van Noesel terug.

Hij zag dat de thuisclub aanzette en de Edenaren terug moesten. ,,Een 10-11 achterstand bij rust. In de tweede helft zijn we toch goed bijgebleven. Er werd als team gespeeld. Vergeet niet dat in dit tweede team van Eredivisionist Havas vier spelers uitkomen die vorig jaar nog in de hoofdmacht stonden”, ging Van Noesel verder.

Hij zag dat deze kanjers veel klasse in huis hadden. Uiteindelijk bleef Havas met 25-23 de net iets gelukkigere ploeg. ,,Er is zowel aanvallend als verdedigend als team gespeeld. Ik wil ook onze keepers haalboom en Willemse daarbij betrekken. Zij hebben gedaan wat ze moesten doen. Niels van Noesel (8) en Stefan Meijwes (6) waren deze zondagmiddag onze topschutters”, sluit de HV Reehorst coach af.