HV Reehorst verliest nipt in Arnhem

30 oktober 2022 om 17:26 Overig

EDE HV Reehorst heeft bij UDI 1896/DFS Arnhem een 21-19 nederlaag geleden.

Eip Janssen

,,In de eerste helft was het een vrij gelijk opgaande wedstrijd. Dat blijkt ook wel uit de ruststand. Die was met 11-10 in het voordeel van de thuisclub”, had HV Reehorst coach Paul van Noesel genoteerd.

In de tweede helft heeft de Edese handbalvereniging er alles aan gedaan met een goede score huiswaarts te keren. ,,Er werd vanuit de dekking een goede wedstrijd gespeeld. Maar aan het einde van de wedstrijd vielen de krachten wat weg.” De HV Reehorst coach zag zijn ploeg uiteindelijk met een 21-19 nederlaag geconfronteerd. ,,De oorzaak? De krachten vloeiden weg mede door te weinig wisselmogelijkheden. Ook het uitvallen van Ruben Bal (enkelblessure) was een grote tegenvaller. Wie bij ons het meest scoorde? Dat was Niels van Noesel met acht doelpunten. Je hoopt altijd als coach en als team op meer. Maar het zat er zondag in Arnhem helaas niet in”, eindigde Van Noesel. HV Reehorst bezet de negende plaats met vier gespeeld en twee punten. Zaterdagavond komt F.H.C. op bezoek. De wedstrijd in sporthal De Peppel begint om 20.30 uur.