Selectie 1 & 2 Turnclub P.i.T
Selectie 1 & 2 Turnclub P.i.T Manja Moraal

Turnclub P.i.T denkt in mogelijkheden!

5 december 2021 om 20:05 Sport Deel je nieuws

Nog geen week geleden liet de KNGU weten dat alle wedstrijden voor de maand december weer zijn afgelast in verband met corona. Ook kondigde het Kabinet een avond lockdown af. Dit zorgde bij de turnsters voor grote teleurstelling. De helft van de groep heeft al twee jaar geen wedstrijden geturnd en keek er zo enorm naar uit. P.i.T heeft daarom haar schouders eronder gezet, trainingen overdag ingepland en in korte tijd een toestelcompetitie met open inschrijving georganiseerd. Voldoende juryleden en drie collega verenigingen reageerden op deze oproep. Dit zorgde ervoor dat we op zondagochtend 5 december een super leuke wedstrijd hebben geturnd. 

Natuurlijk is er hard gewerkt om deze wedstrijd coronaproof te laten verlopen. Zo werden de regels goed nageleefd en deden alle aanwezigen nog een extra zelftest in de ochtend. Zo probeert de club bij iedere tegenslag te denken in mogelijkheden en oplossingen.

Alle turnsters gingen met een nek vol medailles en blije gezichtjes naar huis. Wat zijn we weer trots op het doorzettingsvermogenen de veerkracht van P.i.T en alle turnsters!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie