veel medailles voor DOK
veel medailles voor DOK DOK

Turnwedstrijden in Nijmegen verlopen voor DOK Ede succes vol

22 november 2021 om 08:31 Sport Deel je nieuws

Opnieuw wedstrijden voor turnsters van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede. Ditmaal ging de reis naar Nijmegen waar een wedstrijd werd geturnd zonder ouders op de tribune. Toch wel kaal en leeg een tribune zonder publiek. Gelukkig deden alle aanwezige trainers extra hun best om er een gezellige en sportieve wedstrijddag van te maken.

De dag verliep voor de Edese club erg succesvol. In de 1e wedstrijdronde turnden de meiden van de Middenbouw niveau 4 keurige oefeningen op de onderdelen balk, vloer, sprong en brug. Deze oefeningen bleken goed genoeg een prachtige gouden medaille op. Saar van de Wiel, Liv van der Have, Felia Onderstal, Sara Chan, Bente Meijer en Lieke Meijer mochten stralen op het hoogste podium.
In de andere baan turnden de senioren 4e divisie. Ook hier was het goud voor DOK. Rianne Hamelink liet met overmacht zien dat zij het goud echt verdiende. Ook de andere senioren draaiden een nette wedstrijd, maar kwamen net te kort voor een podiumplaats.
In de 2e wedstrijdronde kwam er opnieuw een Middenbouw team niveau 4 van DOK op de vloer. Het was een spannende wedstrijd en de concurrentie was sterk. Toch lukte het ook Vera Vermeulen, Lieke van Kleef, Naomi Verschoor, Nazli Yetgin en Hazal Sonmez om het goud te grijpen. De andere turnsters van DOK in wedstrijd 2 en 3 turnden een nette wedstrijd. Vooral Lotte Merkies en Imke Kessel belandden nét op de 4e en 5e plaats bij de junioren 4e divisie. Altijd zuur, maar nog steeds ontzettend goed!
 

veel medailles voor DOK
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie