de jongens van DOK
de jongens van DOK DOK

Herenturners van DOK-Ede in de prijzen

22 november 2021 om 08:41 Sport Deel je nieuws

Op zaterdag 13 november reisden de heren van de christelijke gymnastiekvereniging DOK-Ede af naar Didam. Een wedstrijd die gestreden zou worden zonder publiek, een nieuwe ervaring

Ok dit keer ging het om teamwedstrijden. Het is de bedoeling dat er 6 heren per team zijn. Wanneer je geen team hebt van 6 heren wordt je samen gevoegd met een andere vereniging. Bij de Pupillen B-niveau werd DOK samengevoegd met heren van Exalto sport uit Lunteren. Dit verliep heel goed er werden prachtige oefeningen neergezet.

Jonas Idema, Siphe Vols, Bas Slemmer, Aron van Ginkel en Marn Wiersma werden knap 2e. Een zilver medaille kregen ze dan ook omgehangen bij de prijsuitreiking. Op naar de volgende teamwedstrijd.

De groepen Jeugd C en Pupil C grepen met een 4e en een 5e plek net naast de medailles. Het podium is in ieder geval wel goed in zicht en daar zullen de mannen de volgende keer voor gaan strijden. Voor jeugd C komen uit: Felix Cornel, Dusitn Bongers en Joah Spierzs. Bij Pupil C streden voor DOK: Max Soer, Thom Janse, Bas Venema en Thygo Hendriks. De groep junior C bestond uit Dennis Hendriks- Franssen, Julian Schimmel en Jayden Vos, zij werden knap 5e.

Goede wedstrijden dus weer en nu lekker verder trainen met trainers Remco Beukhof, Mike Heimel en Sam Onnink

de jongens van DOK en Exalto
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie