Alice Barendregt een topper binnen het BIT.NL team.
Alice Barendregt een topper binnen het BIT.NL team. Eip Janssen

TTV BIT.NL kent programma in de eerste divisie

8 januari 2022 om 13:27 Tafeltennis

EDE De tafeltennissers van BIT.NL, uitkomende in de landelijke eerste divisie, hopen 5 februari te starten met de competitie.

Eip Janssen

BIT.NL is ingedeeld bij de volgende ploegen: Tempo-Team (Amsterdam), PingPongAlkmaar, Scyedam (Schiedam), Avinti (Hazerswouder-Dorp) en Buitenpost. Op basis van de rating van de individuele spelers krijgt BIT.NL het niet gemakkelijk. Het team bestaande uit Maarten Loeve, Yorick Schurink, Alice Barendregt en Robert-Jan van der Heijden, is als zesde in de poule geplaatst. 

BIT.NL opent met de uitwedstrijd bij Tempo-Team 1 in Amsterdam. De eerste thuiswedstrijd, aannemende dat de coronamaatregelen voor de binnensport worden versoepeld, is 12 februari tegen Buitenpost 1.

Het verdere programma is: 26/2: Scyedam - BIT.Nl, 12/3: Avanti - BIT.NL, 19/3: BIT.NL - PingPongAlkmaar, 2/4: BIT.NL - Tempo-Team, 9/4: Buitenpost - BIT.NL. , 16/4 BIT.NL - Scyedam, 23/4: BIT.NL - Avanti en 30 april PingPongAlkmaar - BIT.NL. 

De thuiswedstrijden van BIT.NL zijn in het clubhuis aan de Langenkampweg te Ede. De vaste aanvangstijd is 14.00 uur en de entree gratis. Let wel op de eventuele coronamaatregelen vermeld op www.ttvbit.nl.   

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie