De linkerhelft (Yorick Schurink) zag dat de rechterhelft ( Alice Barendregt) uitstekend presteerde.
De linkerhelft (Yorick Schurink) zag dat de rechterhelft ( Alice Barendregt) uitstekend presteerde. Remon Langius

Grote zege tafeltennissers TTV Ede

Tafeltennis

EDE De tafeltennisclub TTV Ede is niet meer te stoppen. Elk station dat gepasseerd wordt moet een nederlaag incasseren. Deze keer was Red Star het haasje. TTV Ede won met 8-2.

Eip Janssen

,,Wie er ook speelt maakt bijna niets uit. Deze keer was naast topscorer Maarten Loeve ook Robertjan van der heijden en Alice Barendregt opgesteld. Rémon Langius en ik mochten toekijken. En met plezier. Een 8-2 score is weer een mooi resultaat”, kijkt Yorick Schurink kort na afloop terug.

Red Stars uit Venray staat redelijk hoog genoteerd in de tweede divisie. Maar TTV Ede, qua teamrating het hoogst genoteerd, maakte de naam en faam waar. ,,De start was voortvarend. Maarten Loeve wist een zwaar bevochten maar niet minder verdiende zege uit het vuur te slepen. De vijfde en beslissende game liet aan duidelijkheid (11-3) niets te wensen over”, lachte Schurink. De tussenstand liep op naar 7-0. 

Het duo Maarten Loeve/Alice Barendregt won het dubbelspel in drie games. ,,Een geslaagd debuut deze najaarscompetitie.”

Met twee nederlagen van Robertjan van der Heiden en Alice Barendregt boekte Red Stars twee punten. Het bleef daarbij want de laatste partij werd door Maarten Loeve in drie games beslist. De 8-2 zege was een feit.

TTV Ede heeft mede door de resultaten op de andere tafeltennistafels, de koppositie versterkt. ,,Arnemuiden volgt als tweede op 13 punten. Maar TTV Ede moet alert blijven. Elk punt zaterdag tegen Sittard 2 telt”, waarschuwt Yorick Schurink tot besluit.

Uitslagen:

TTV Ede – Red Stars 8-2

Sittard 2 – Arnemuiden 8-2

Slagvaardig – Alexandria 5-5 

Stand na drie competitiewedstrijden:

1. TTV Ede 3-27

2. Arnemuiden 3-14

3. Red Stars 3-13

4. Sittard 2 3-13

5. Alexandria 3-13

6. Slagvaardig 3-10

Programma 8 oktober:

TTV Ede – Sittard 2 14.00 uur

Arnemuiden – Alexandria’66 14.00 uur

Red Stars – Slagvaardig 17.00 uur

advertentie
advertentie