Harskamp naar een forse nederlaag op bizarre voetbalmiddag

5 oktober 2019 om 20:38 Voetbal

HARSKAMP Harskamp leed op eigen veld een dramatische 1-5 nederlaag tegen streekgenoot VV Barneveld.

,,Daar zag het de eerste tien minuten totaal niet naar uit. Zelfs een half uur na de wedstrijd kan ik deze nederlaag niet bevatten", aldus Harskamp trainer Connie van den Dikkenberg.

Binnen de minuut stond de thuisclub met 1-0 voor. Marco Morren was attent en scoorde. Daarna lieten we een aantal kansen onbenut. De een nog mooier dan de ander. Na acht minuten kreeg Barnevelder Hosea Sahetapy rood nadat hij een doorgebroken speler had neergelegd. Dan denk je op rozen te zitten", ging de Harskamp trainer verder.

Maar zoals wel vaker in een wedstrijd was de man meer situatie aan de Harskampers niet besteedt.

,,Wij verloren de duels zeker omdat het allemaal wat slapjes werd. Bij een diepe bal verdedigde Marco Morren niet goed en het was 1-1 (Adem Sanli). Tien minuten later stonden we na een counter zelfs met 1-2 (Adem Sanli) achter', baalde Van den Dikkenberg.

In de rust probeerde de Harskamp trainer orde op zaken te stellen.

,,Ik wist dat Barneveld met een man minder nog meer op de counter zou gaan spelen. In en 4-3-3 formatie wilden we tegengas geven. Maar dan wordt mijn ploeg weer verrast en staat het na een uur spelen zelfs 1-3 (Fabian van Esch)."

Het werd weer tien tegen tien op het moment dat Harskamp aanvoerder Vincent van der Loo het veld moest verlaten. Hij onderbrak onreglementair een Barneveldse aanval.

In de laatste tien minuten werd het nog 1-5 door doelpunten van Johannes en Coen Fieret. Je gaat alles of niets spelen en het werd niets", sipte de Harskamp trainer.

In de slotfase moest nog een speler van Barneveld het veld verlaten na twee keer geel is rood. ,,De tweede gele kaart was wel bizar maar anderzijds ook sterk van de arbiter. Die speler schold zijn medespelers uit omdat hij de bal had willen hebben", besloot Van de Dikkenberg zijn terugblik.

Harskamp sluit in de vierde klasse C de ranglijst met nulpunten. Zaterdag gaat de reis naar EFC '58 in Ermelo.