Forse zege Fortissimo

23 november 2019 om 18:16 Voetbal

EDE Koploper Fortissimo versloeg het bezoekende Prins Bernhard (Uddel) met 7-2. Zo op het oog een gemakkelijke wedstrijd.

,,Maar dat was het de eerste helft niet. Fortissimo scoort dit seizoen heel gemakkelijk. De vierenveertig doelpunten in negen wedstrijden met een gemiddelde van bijna vijf, spreekt boekdelen. Maar zaterdagmiddag speelden we te gehaast. Je maakt het jezelf zoveel gemakkelijker de eerste tien minuten al de kansen te benutten", opende Fortissimo trainer Paul Bremer.

Hij zag zijn ploeg na een kwartier spelen, via Arvin van Beek op een verdiende 1-0 komen.

,,Daarna verzuimden we door te drukken en op slag van rust werd het 1-1. De scheidsrechter wuifde een overtreding tegen een van onze spelers weg. Uit de onterecht toegekende corner kreeg Cas Lenoir van korte afstand de bal tegen de hand. De scheidsrechter gaf een strafschop. Je moet je spelers kennelijk leren met de handen op de rug te verdedigen", baalde de Fortissimo trainer.

De gasten lieten het buiten kansje niet liggen en gingen met een onverdiende 1-1 stand rusten.

Fortissimo kwam getergd de kleedkamer uit en scoorde binnen een minuut via Arvin van Beek de 2-1.

,,Dat was een start op maat. Daarna wilden we te snel en te onnauwkeurig op jacht naar de 3-1, Pas na ruim een uur spelen brak Dani Tanalepy de ban: 3-1", ging Bremer verder.

In het vervolg zag de trainer Talib Azerkan 2x, Anass el Hassnaoui 2x en Roy Bijsterveld voor zijn ploeg scoren.

,,Prins Bernhard maakte eerst nog uit het niets 4-2. De 5-2 kwam uit een strafschop van Anass el Hassnaoui. Een zekerheid voor hem. Dan zitten we echt rustig op de bank."

Fortissimo, dat Harfsen zag verliezen gaat aan kop met drie verliespunten minder dan SDS '55.

,,Ik denk dat Harfsen nog wegzakt. Volgende week is het SDS '55 tegen EFC'58. In mijn ogen onze grootste belagers. Wij moeten zelf naar Gorssel. Mochten we daar winnen zien we wel wat de nummers twee en vier tegen elkaar doen in Wekerom. Ik kijk voorlopig alleen naar mijn ploeg", sloot Bremer af.