Afbeelding
PR ZVV Ede

ZVV Ede komt met schrik vrij

8 februari 2020 om 11:47 Voetbal

EDE ZVV Ede zette het lastig te bespelen JCK/AISO met 5-4 aan de kant.

Eip Janssen

ZVV Ede staat nu op de met ZVG/Cagemax gedeelde tweede en derde plaats in de landelijke eerste divisie zaalvoetbal. Beide ploegen hebben tien punten achterstand op het ongenaakbare Bé'79.

Voordat de wedstrijd begon werd stil gestaan bij het plotselinge overlijden van Danny Salakory.

,,Hij was een trouwe supporter van ZVV Ede en familie van onze aanvoerder Mitchell Snetselaar", aldus ZVV Ede voorzitter Leon Verbakel.  

Misschien mede daarom werd het een ongemakkelijke avond voor de Edese zaalvoetballers. Dat zag ook technisch manager Henry Snetselaar.

,,ZVV Ede had het heel lastig tegen een technisch prima ploeg. Bij ons lag het tempo te laag, foute passes en een gebrek aan concentratie. Dat mag niet op dit niveau."

ZVV Ede moest in de eerste helft drie keer een achterstand wegwerken.

,,Na de 0-1 scoorde Ilias Joubid bij de tweede paal. De 1-2 werd uitgewist door Hicham Gaouat. En de 2-3 was een eigen doelpunt van de gasten", haalde het ZVV Ede duo opgelucht adem.

Het was duidelijk dat ZVV Ede coach Anouar Tighadouini ontevreden was over de eerste helft.

,,Dat had resultaat want de tweede helft werd er aanzienlijk beter gespeeld", vervolgde Snetselaar zijn terugblik.

Hicham Gaout zette ZVV Ede op een 4-3 voorsprong en het leek dat de Edese zaalvoetballers de beslissende tik zouden uitdelen. Maar het was juist JCK/AISO die de 4-4 liet aantekenen.

,,In de slotseconden wist wie anders dan Hicham Gaout ZVV Ede alsnog de benauwde 5-4 zege te bezorgen. Een goudhaantje. Lelijke overwinning tellen ook", meende Snetselaar.

,,Niet zonder te hebben geconstateerd dat het fantastische Edese zaalvoetbalpubliek de ploeg er doorheen sleepte. Niet veel eerste divisieploegen hebben zo'n trouwe en fanatieke supportersschare die in goede en slechte perioden achter de ploeg blijft staan", besloot het bestuurlijke duo Snetselaar/Verbakel.

Vrijdagavond gaat ZVV Ede op bezoek bij het op de negende plaats staande CFM/Transito.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie