Afbeelding
ZVV Ede PR

Paul Prins verlaat ZVV Ede

10 februari 2020 om 23:04 Voetbal

EDE Paul Prins neemt na vijf seizoenen afscheid van ZVV Ede.

De speler die eerst als coach actief was bij de Edenaren kan het zaalvoetbal niet meer goed combineren met zijn onderneming.

Een klein jaar geleden begon Paul Prins (archieffoto derde van rechts) een sportschool in Scherpenzeel. Hij heeft erg genoten van de eerste divisie maar gaat zich nu helemaal richten op Bij Prins.

,,Ik heb alles vanaf het begin meegemaakt en dat was erg leerzaam voor mij. Het was prettig samenwerken met de bepalende mensen binnen de club. Er stond altijd een selectie van goede kwaliteit klaar en alles was tot in de puntjes geregeld."

Een extra bijzondere ervaring voor Prins is dat hij begon als coach maar later doorging als speler. Dit seizoen gaat het boven verwachting en dat had hij niet willen missen.

,,Ik ga ook de contacten in de kleedkamer erg missen. Als oudere speler probeer je de jongere garde met beide benen op de grond te houden. Maar ook de 'kleedkamer humor' zal ik missen. Ik blijf ZVV Ede uiteraard op de voet volgen."

Paul Prins begon in seizoen 2015/2016 als coach van ZVV Ede. Het eerste elftal speelde toen in de eerste klasse. Onder zijn leiding promoveerde ZVV Ede drie jaar op rij. Halverwege vorig seizoen gaf hij het stokje over aan Anouar Tighadouini en ging hij als speler verder bij de Edese zaalvoetbalvereniging.

,,Ik vind het persoonlijk erg jammer dat Paul ons gaat verlaten maar ik snap zijn besluit. Ik ben zelf ook ondernemer en dan moet je soms lastige keuzes maken. Sportmensen met de mentaliteit en instelling van Paul Prins worden steeds schaarser is mijn idee. Dat hij vijf jaar bij onze club actief is geweest zegt genoeg", eindigt ZVV Ede voorzitter Leon Verbakel

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie