Dirko Bos
Dirko Bos Theo Beumer

Advendo’57 geeft de goals weg tegen VVOP

3 oktober 2020 om 18:07 Voetbal

EDERVEEN ,,Een verdiende overwinning voor VVOP. Maar wij gaven de doelpunten wel heel makkelijk weg. Anders hadden wij er meer een wedstrijd van kunnen maken’’, keek Jan Fluit terug.

De Advendo trainer zag zijn ploeg matig beginnen. ,,Wij waren slecht aan de bal. Leden veel balverlies. VVOP had meer balbezit, en hanteerde vooral de lange bal. Toch gaven wij niets weg. Totdat doelman Ewald van Manen een bal los liet. In de scrimmage werd het 0-1.’’ Aart van Veldhuizen profiteerde.

,,Ook de 0-2 was een cadeautje. Jordi Koudijs leed balverlies. Wij stonden allemaal in voorwaartse richting.’’ Dennis Hooijer mocht zich namens VVOP laten feliciteren.

,,In de tweede helft heb ik Dejan Knevel en Peter Roks gebracht voor Jan Mulder en Jordi Koudijs. Het liep wat beter van onze kant. Dirko Bos had de kans ons in de wedstrijd terug te brengen. Dat gebeurde niet. Wel werd het 0-3 toen Peter Roks op de achterlijn werd uitgekapt.’’ Niek Bos kon de bal in het doel lopen.

,,Een inzet van Tom van Ginkel werd door hun keeper (Freek van de Steeg) met een reflex gestopt. In de slotfase maakte Dirko Bos ons eerste doelpunt van het seizoen. Maar het was veel te laat om het nog spannend te maken’’, wist ook Jan Fluit.

Advendo blijft op een schamel punt staan. ,,Wij wisten dat met Blauw Geel, Otterlo en VVOP wij een lastige start zouden hebben. Ook zaterdag bij Zeewolde wordt heel moeilijk.’’

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie