Jordi Koudijs
Jordi Koudijs Theo Beumer

Opnieuw nederlaag Advendo’57

10 oktober 2020 om 19:24 Voetbal

EDERVEEN Advendo’57 leed de derde nederlaag op rij. Bij Zeewolde werd met 3-0 verloren.

,,Zeker de eerste drie kwartier speelden wij een goede partij’’, oordeelde Jan Fluit. ,, Wij waren niet minder dan Zeewolde. Alleen twee keer over bij een corner, waren wij aan het snurken. Daaruit ontstonden de twee doelpunten van Zeewolde (Ruben Stelhorst en Ronald Hoek).’’

,,Nog bij 0-0 ging Dejan Knevel alleen op de doelman af. Hij werd aangetikt. Ik denk dat iedereen het een strafschop vond, behalve de scheidsrechter’’, baalde Fluit, die Knevel ook noodgedwongen met een blessure moest wisselen.

,,Zijn vervanger Jordi Koudijs, bracht bij een 1-0 achterstand, Martijn van den Dikkenberg in stelling. Die raakte de onderkant van de lat. Dat zou de verdiende gelijkmaker zijn geweest. En Jordi zag een kans gestopt worden door de doelman. Daar bleek maar weer eens dat scoren een probleem voor ons is’’, weet Jan Fluit, wiens ploeg in vier duels een keer kon juichen.

,,Al vrij snel in de tweede helft werd het 3-0 (Ramon Chaigneau). Dat was het doodvonnis. Via Tom van Ginkel kregen wij nog wel een kans, maar de wedstrijd was gelopen. Ik denk dat Zeewolde uiteindelijk wel verdiend wint, maar het krachtsverschil was zeker geen drie doelpunten.’’

Advendo’57 is met een punt uit vier ontmoetingen hekkensluiter. ,,Positief was vandaag het veldspel. Maar de onvolwassenheid van dit jonge elftal brak ons op. Wij hebben met Blauw Geel’55, Otterlo, VVOP en Zeewolde in principe allemaal ploegen gehad die om de titel willen meedoen. Zaterdag met Veenendaal volgt nummer vijf. Deze week de scherven bij elkaar rapen, en dan weer er het beste van zien te maken’’, sluit Jan Fluit af.

Steun jij ons journalistieke werk ook? Word dan hier lid van Ede Stad Premium en lees alle sportverhalen helemaal.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie