Joëll Hendriks in zijn eerder SV Harskamp periode.
Joëll Hendriks in zijn eerder SV Harskamp periode. Theo Beumer

SV Harskamp ziet twee spelers afhaken

14 juni 2021 om 10:38 Voetbal

HARSKAMP Begin dit jaar, om precies te zijn 6 februari kondigde SV Harskamp bestuurslid Escher van Norel de komst aan van Joëll en Daniël Hendriks. 

Eip Janssen

,,Joëll Hendriks speelde in het verleden bij SV Harskamp. Met zijn broer Daniël kwamen zij nu voor het Elster Oranje Wit uit. Zij hebben tweeënhalve week geleden een gesprek aangevraagd. Zij wilden graag bij SV Harskamp spelen maar zagen ook dat de versterkingen op een dusdanig niveau waren dat zijn aan speeltijd in de hoofdmacht twijfelden. Ze hebben gekozen niet naar SV Harskamp te komen en verder te kijken”, laat trainer Collin Oosterholt desgevraagd weten. 

Joëll en Daniël Hendriks hebben inmiddels hun ja-woord gegeven aan vierdeklasser VV Barneveld.

REACTIE HENDRIKS ,,Het klopt dat SV Harskamp veel kwaliteit heeft aangetrokken. Maar mijn belangrijkste is dat ik door mijn werk niet altijd kan trainen. Ik was daarom bang dat ik met mijn broer (Daniël) niet altijd kon samenspelen. Dat is met het vervoer vanuit Scherpenzeel voor mij est lastig. VV Barneveld is gemakkelijker en sneller te bereiken”, laat Joëll Hendriks weten.

Hij voegt er nog aan toe dat een terugkeer naar zijn eerdere vereniging CHRC (Heelsum) geen optie was.

,,Daar is trainer Bob Jansen opgestapt. Dus zat ik zonder club of optie. Ik was al een keer eerder door Gerwin Dekker) VV Barneveld benaderd. Dit weekeinde weer gesproken en hield daar een goed gevoel aan over. Gisteravond om 20.45 uur de knoop door gehakt en de Barnevelders bericht dat wij komen”, sluit Joëll Hendriks af.  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie