Dirk van Wikselaar, geheel links op archieffoto, het gezicht van de plaatselijke trots.
Dirk van Wikselaar, geheel links op archieffoto, het gezicht van de plaatselijke trots. PR Harskamp

Harskamp-gezicht Dirk van Wikselaar na veertig jaar gestopt

11 maart 2021 om 09:58 Voetbal

HARSKAMP De plaatselijke trots SV Harskamp heeft dinsdagavond op de algemene ledenvergadering (ALV) afscheid genomen van voorzitter Dirk van Wikselaar. De preses, die het gezicht van SV Harskamp was, maakte veertig jaar deel uit van allerlei bestuurlijke taken.

Eip Janssen

,,Helaas moest SV Harskamp de ALV online houden. Door de coronamaatregelen was het onmogelijk onze leden in het clubhuis te ontvangen. Corona is er ook de oorzaak van dat een officieel afscheid van Dirk georganiseerd wordt zodra dit mogelijk is. Hij verdient dit ten volle”, licht penningmeester Marco van den Brink toe.

Een groot aantal leden van SV Harskamp maakten gebruik van de online mogelijkheid de ALV te volgen. ,,SV Harskamp heeft de coronatijd goed gebruikt. De club heeft de al eerder ingezette aanpassingen aan deze tijd voortgezet. Naast aandacht voor het sportieve gedeelte is ook gewerkt aan de uitstraling. Enkele van de in het oog springende zaken zijn een nieuwe trainer (Collin Oosterholt, red.), spelers die SV Harskamp moeten helpen naar het linker rijtje in de vierde klasse, een actuele website en een nieuw logo. Zaken die in de ALV aan de leden werden uitgelegd.”

Het bestuur van de SV Harskamp, dat de voorzitterspositie niet invulde bestaat nu uit: Vicevoorzitter: Gerdo Brons; Secretaris: Barry Waaijenberg; Penningmeester: Marco van den Brink; Voetbalzaken: Escher van Norel; Jeugdzaken: Erik Koogje en Algemene Zaken: Leo Rap.

Verder werd stilgestaan bij het 75-jarig bestaan van de vereniging in 2023. Bestuurslid Erik Koogje zal hiervoor in overleg met een nog samen te stelen comité ideeën ontwikkelen het jubileum op een gepaste wijze te vieren.

LOGO Het logo van sportvereniging Harskamp heeft in opdracht van het bestuur een opfrisbeurt gekregen. ,,Het nieuwe logo onderstreept de verdere professionalisering van de vereniging”, aldus Van den Brink. Het bestaande logo van SV Harskamp was nadat deze jarenlang dienst had gedaan een tikkeltje gedateerd. ,,We hebben er vaak over gesproken en in januari is besloten er werk van te maken”, vult de penningmeester aan.

,,De laatste jaren is onze vereniging enorm ge-upgrade. Enkele jaren geleden zijn we gestart met de accommodatie. Onze accommodatie is nu spik en span, met als laatste oplevering de facelift van de kantine. Zoals eerder gezegd is er hard gewerkt aan het op peil brengen van de selectie-elftallen en aan het binnenhalen van nieuwe sponsoren. We wilden geen totaal nieuw logo. Maar wel dat er herkenbare elementen van het oude logo terug zouden komen in het nieuw te ontwerpen logo. Dat is gelukt. De clubkleuren komen goed naar voren in het schild en de voetballer. Al met al krijgt Harskamp hiermee een logo wat hoort bij deze tijd”, sluit Marco van den Brink tevreden af.

Nieuwe logo symboliseert vernieuwingen bij SV Harskamp
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie