Mike Molenaar met drie doelpunten weer belangrijk
Mike Molenaar met drie doelpunten weer belangrijk Theo Beumer

Blauw Geel ’55 wint ook tweede bekerwedstrijd met 6-1

11 september 2021 om 17:46 Voetbal

EDE Blauw Geel ’55 heeft bij Quick 1888 (Nijmegen) een dik verdiende zege behaald. De 6-1 winst was zeker niet geflatteerd.

door Eip Janssen

,,Deze vierdeklasser Quick 1888 was zeker de eerste helft geen verkeerde ploeg. Maar ik vond dat mijn ploeg vandaag gewoon een goede wedstrijd speelde”, opende Blauw Geel ’55 trainer Pieter van der Grift.

Hij zag in de eerste helft Mike Molenaar twee keer scoren. ,,Dat deed Mike (Molenaar, red.) na de rust nogmaals bij de 0-3. Het werd nog wel 1-3 maar Art van Veldhuizen, Simon Kooiman en Jos Bolks zetten de bekende eindstand op het scorebord. De 6-1 winst behaalden we vorige week tegen DVOV (Velp) ook al”, glunderde de trainer.

Van de Grift beschouwd de beker wel degelijk als een serieus gebeuren.

,,Ik benader de wedstrijd alsof het gewone competitiewedstrijd is. De spelers en staf willen graag een rondje verder komen. De kansen zijn er met twee zeges en een doelsaldo van 12-2.”

De trainer gaf ook enkele spelers uit de A-jeugd speeltijd.

,,Jeroen Berkhof is nog niet beschikbaar. Maar met de jeugdspelers maakten ook andere spelers zoveel mogelijk minuten. Een goede voorbereiding op de komende competitie”, sluit Van de Grift af.

Zaterdag ontvangen de Peppelensteegbewoners vierdeklasser Wageningen.