Isha Hughan
Isha Hughan Theo Beumer

Opnieuw 2-1 nederlaag voor Lunteren

2 oktober 2021 om 19:51 Voetbal

LUNTEREN ,,Zonde dat je met 2-1 verliest van OWIOS. Dit is toch een ploeg waar je de punten van moet pakken. Dan mis je met al die jonge gasten toch het noodzakelijke stukje voetbal gogme’’, zocht Dennis van den Berg naar een oorzaak.

De Lunteren trainer zag zijn ploeg niet goed beginnen. ,,Na een dik kwartier hadden wij de wedstrijd onder controle. Wij speelden een aardige eerste helft. Via Max Veenendaal en Max Degenaar waren er kansen op de openingstreffer. Zelf gaven wij vrijwel niets weg.’’

Na rust viel Alwin Ayessa Ndinga in voor de geblesseerd geraakte Degenaar. De van SDVB overgekomen jeugdspeler kende een ongelukkig begin. ,,Na een corner van ons, leed Alwin knullig balverlies. Dat resulteerde in de 1-0’’, had Van den Berg genoteerd. Mike Bastiaan was de schutter.

Even later verhoogde Hendrik Uitslag de stand in Oldebroek naar 2-0. ,,Uit een voorzet van Alwin Ayessa Ndinga kopte Isha Hughan de 2-1 binnen. Wij gingen op jacht naar de gelijkmaker. Veel kansen konden wij niet afdwingen. Thom Rijnders was nog het dichtste bij een 2-2. Die mocht helaas niet vallen’’, baalde Dennis van den Berg.

Die liet zijn zoon Julian als invaller ook nog debuteren. Lunteren heeft al een behoorlijke ziekenboeg. Ivar Boekholt, Robert van den Broek, Steijn Kuppens en Max Degenaar zijn allemaal geblesseerd. Alleen van Degenaar wordt een terugkeer op korte termijn verwacht.

En dan moet Lunteren ook nog zaterdag naar Veensche Boys, waar het onlangs voor de beker met 5-0 kansloos verlor. ,,Wij hebben nog wat recht te zetten. Het is zaak positief te blijven, en onze huid zo duur mogelijk te verkopen’’, besluit Dennis van den Berg.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie