Ilias Joubid (midden) scoorde drie maal.
Ilias Joubid (midden) scoorde drie maal. Theo Beumer

ZVV Ede laat hekkensluiter ZVS/Bodemflex kansloos

29 oktober 2021 om 23:00 Voetbal

EDE ZVV Ede stuurde hekkensluiter ZVS/Bodemflex in de eerste divisie met een even duidelijke als verdiende 7-0 nederlaag huiswaarts.

door Eip Janssen

Het werd al; snel duidelijk hoe de krachtsverhoudingen lagen tussen een koploper en een hekkensluiter. Na een paar minuten zette Ilias Joubid met een mooi schot ZVV Ede op 1-0 voorsprong. De Edese zaalvoetballers temporiseerden waar nodig, maar behielden de accuratesse en verspeelden niet of nauwelijks een bal. Na een gestopt schot van Achraf Benahmed kreeg ZVV Ede loon naar werken. Ilias Joubid verdubbeld score naar 2-0 met een schitterend schot van links in de rechterbovenhoek. ZVV Ede kreeg vele kansen waar de gasten de Edese doelman Alpay Yuzgec nauwelijks testen. De 3-0 was van Mohammed Hazzat die kapte en draaide en fraai scoorde. De 4-0 werd gescoord door Ino Wolters met een assist vanuit een corner door Ilias Joubid.

In de tweede helft kon coach Anouar Tighadouini het zich veroorloven keeper Luciano van Ommeren en speler Jay Tarinuka speeltijd te geven. De 5-0 gescoord door Mohammed Hazzat gaf aan dat ZVV Ede deze avond de veel betere ploeg was. ZVS/Bodemflex bleef wel voetballen en probeerde af en toe de bakens te verzetten, maar tevergeefs. De soms weergaloze Edese acties hadden overigens best meer doelpunten mogen opleveren. Het was een genot spelers als Joubid, Sjaak Termaaten of Hazzat te zien. Eigenlijk speelde geen enkele Ede zaalvoetballer onder zijn kunnen. Een Edese vrije trap smoorde aanvankelijk in de muur. Mohammed Hazzat ving de bal op en liet de vijandelijke doelman kansloos: 6-0. Een hattrick nadat hij ook 6-0 scoorde. Ilias Joubid wilde niet achterblijven en scoorde met de 7-0 ook zijn hattrick.

REACTIE ,,Ik ben blij met de ruime uitslag en het houden van de nul maar heb ook verbeterpunten gezien. In de slotfase verzuimt ZVV Ede nog verder uit te lopen. Het doelsaldo kan altijd belangrijk worden”, sluit coach Anouar Tighadouini af. 

ZVV Ede blijft na deze zege ongeslagen. De Edese ploeg telt een punt achterstand op ZVG/Gaemax maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. Komende vrijdagavond gaat ZVV Ede op bezoek bij CFM/Transito in Werkendam.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium

Ilias Joubid (34) op archieffoto scoorde drie maal.
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie