Rudy Möller is voorlopig weer assistent-trainer maar blijft sterk betrokken bij het technisch beleid van Edesche Boys.
Rudy Möller is voorlopig weer assistent-trainer maar blijft sterk betrokken bij het technisch beleid van Edesche Boys. Theo Beumer

Wisseling van de wacht bij Edesche Boys

31 oktober 2021 om 16:13 Voetbal

EDE Het Edesche Boys bestuur heeft op basis van reactie van de KNVB de rollen van het het trainersduo Jan Beumer en Rudy Möller omgedraaid.

door Eip Janssen

Voor dit seizoen 2021/2022 werd overeengekomen dat Rudy Möller met op de achtergrond de bevoegde trainer Jan Beumer de hoofdmacht zouden leiden. ,,De KNVB wees ons er onlangs op dat Möller, die wel de trainerscursus volgt, niet zelfstandig mag coachen en trainen. In tegenstelling tot wat vroeger gewoon was wordt ook geen dispensatie meer verleend in deze. Daarom en om moeilijkheden te voorkomen hebben we besloten dat Jan Beumer weer hoofdverantwoordelijk wordt op technisch gebied. Rudy Möller, die in de praktijk een belangrijke stempel op het technisch beleid heeft, zal onder supervisie van Jan Beumer ervaring blijven opdoen. Ook zal Möller, die vanaf heden dus assistent-trainer is, de perscontacten blijven onderhouden”, laat het Edesche Boys bestuur weten.

Zodra Rudy Möller zijn bevoegdheid heeft, zal Jan Beumer weer een stapje terugdoen. ,,Wij denken met deze afspraken zowel aan de voorwaarden van de KNVB als aan de toekomst van Edesche Boys te voldoen. Het duo Beumer/Möller geniet ons volle vertrouwen. Mooi dat zij hedenmiddag de aangepaste samenstelling van de technische met een zege op SVGG (3-2, red.) bekroonden. De rust over wie welke bevoegdheid heeft binnen Edesche Boys is wat ons betreft hiermee opgelost ”, besluit het bestuur van Edesche Boys.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie