SDS '55 speler Rick Roelofsen scoort op fraaie wijze.
SDS '55 speler Rick Roelofsen scoort op fraaie wijze. Foto van 't Land

SDS ‘55 heeft geen enkele moeite met Barneveld

4 december 2021 om 16:32 Voetbal

WEKEROM SDS ‘55 won in en tegen Barneveld met 1-6. De Wekeromse vierdeklasser had geen spijt, ondanks dat de KNVB het competitievoetbal tijdelijk heeft stilgelegd, de inhaalwedstrijd alsnog te spelen.

door Eip Janssen

Eerder werd deze wedstrijd bij Barneveld afgelast wegens corona besmettingen bij de thuisclub. ,,Ik wilde graag spelen en de groep ook. Dat ze gretig waren was duidelijk. Nu gaan we met twee winstpartijen de winterstop in. En sluiten aan bij de middenmoot”, opent SDS ‘55 trainer Martin Speelziek. De SDS ‘55-trainer zag zijn ploeg in de eerste helft het verschil al maken. Barneveld speelde heel compact en liet ons komen. Maar via de vleugels werd het verschil gemaakt. Evert Bouw en Rick Roelofsen scoorden beiden tweemaal: 0-4. Zelf gaven we niets weg achterin.”

In de tweede helft was SDS ‘55 even wat onnauwkeurig. ,,Dat werd al snel in de tweede helft afgestraft. De thuisclub wist de 1-4 te scoren. Daarna waren we ook weer snel bij de les. Rick Roelofsen en Albert Schregardus brachten de eindstand op een 1-6 zege”, ging Martin Speelziek verder. De Wekeromse trainer kende gezien de stand de luxe positie meerdere selectiespelers speelminuten te geven. ,,Ik heb Erik Meijer, Albert Schregardus, Matthijs van de Kamp en Casper Kingma kunnen inbrengen. Bij mij bestaat een selectie uit meer dan elf spelers. Nu was het een mooie gelegenheid hen ook te belonen”, sluit Speelziek af.

SDS ‘55 neemt in de vierde klasse nu de zevende plaats in met twaalf punten uit acht wedstrijden.  

VVD - SDS
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie