Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi 2022 gaat hopelijk door.
Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi 2022 gaat hopelijk door. Henny Jansen

Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi 2022 wordt opgestart

26 januari 2022 om 11:20 Voetbal

EDE - Voetbalvereniging Ede/Victoria verzorgt ook dit jaar weer het jaarlijkse Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi. ,,Ik hoop dat het er na twee jaar afgelasting wegens corona toch weer van komt”, opent Wim Roelofsen.

Eip Janssen

,,Natuurlijk is corona en de daarmee verband houdende besmettingen nog niet weg. Maar we zijn toch gestart met de organisatie van het Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi 2022.”

De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 23 maart, woensdag 30 maart, woensdag 6 april, en de finale is op vrijdagavond 22 april 2022 op sportpark De Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8, Ede. ,,Mocht een van deze woensdagmiddagen uitvallen wegens slechte weersomstandigheden of andere redenen is woensdag 13 april een uitwijkmogelijkheid. De finales worden gespeeld op vrijdag 22 april. Waarom er zoveel tijd tussen de laatste voorronde en de finale zit? De scholen hebben de weken ervoor te maken met Cito toetsen en vrijdag 15 april valt af wegens Goede Vrijdag”, gaat Roelofsen verder. De scholen zijn aangeschreven en de inschrijvingen stromen binnen ,,De jeugd koestert het schoolvoetbal. Het enthousiasme is al jarenlang groot. Dit wordt naar wij hopen eindelijk de editie 35. Een begrip in onze gemeente Ede. Ik hoop vurig dat we er iets moois van kunnen maken”, gaat Roelofsen verder.

INSCHRIJVING Alleen aanmelding via email voor 12 februari 2022. Het emailadres is: edestadschoolvoetbaltoernooi@gmail.com Graag als onderwerp ‘schoolvoetbal 2022’ vermelden. Wilt u duidelijk aangeven welke school en hoeveel jongens en meisjes teams ermee doen. Graag 2 contactadressen(email) met telefoonnummer (liefst ook mobiel) toevoegen. De kosten zijn 12,50 euro per team en moeten uiterlijk op 1 maart 2022 op rekeningnummer NL86ABNA0513050442 t.n.v. v.v. Ede/Victoria o.v.v. schoolnaam en toernooi 2022 zijn overgemaakt. Een groot aantal scholen heeft in 2020 reeds betaald. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, waarin vermeld wordt of er al betaald is.


Wim Roelofsen, een van de drijvende krachten achter het Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi (2022)   foto: Henny Jansen

REGIOFINALE Dat de organisatie van VV Ede/Victoria staat als een huis is zeker. De waardering is al vele decennia groot. ,,Daar zijn we best blij mee. Vele vrijwilligers helpen het schoolvoetbaltoernooi in goede banen te leiden. Ik ben namens hen best trots dat wij op 18 mei 2022 ook de Regiofinale mogen organiseren. Dat betekent dat de beste scholen uit heet Gelderland bij ons bezoek komen. Een mooi beloning en passend bij deze jubileumeditie. Vijfendertig jaar schoolvoetbal in de gemeente Ede is iets wat niet meer weg te denken is”, besluit Wim Roelofsen.

Meer informatie: www.edestadschoolvoetbaltoernooi.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie