Afbeelding
Theo Beumer

Lunteren pakt in extra tijd toch nog een punt

26 februari 2022 om 16:45 Voetbal

LUNTEREN ,,Gevoelsmatig had er zeker een overwinning ingezeten bij AVW’66. Maar als je in de zesde minuut van de extra tijd nog de 2-2 maakt, moet je blij zijn met een punt’’, concludeerde Dennis van den Berg.

,,De Lunteren trainer zag dat zijn ploeg de eerste helft de overhand had. ,,Wij speelden best goed. Wisten goed druk te zetten. Omdat AVW steeds probeerde het voetballend op te lossen, maar dat niet altijd lukte, hadden wij de zeker de nodige mogelijkheden.’’ Het overwicht werd na een kwartier uitgedrukt in de 0-1. Na een individuele actie werd Max Degenaar neergelegd. Degenaar benutte zelf de strafschop.

,,Wij hadden de wedstrijd onder controle. De eerste keer dat zij echt voor onze goal kwamen, was het direct raak.’’ Net voor de rust wist Robin van Otegem, oud speler van DTS Ede, te scoren.

,,In de tweede helft kwam AVW halverwege de tweede helft op voorsprong. Een corner werd bij de eerste paal verlengd. Daar stonden twee spelers van ons bij. Dat mag niet gebeuren’’, vond Van den Berg. Oud Bennekom speler Jelmer Goedhart was de schutter.

,,In de tweede helft lag het spel vanwege blessuregevallen vaak stil. De acht minuten die bijgeteld werden, waren ook terecht. En in minuut 96 schoot Max Veenendaal een vrije trap in de kruising. Een belangrijk doelpunt. Niet alleen omdat je toch een punt pakt, maar ook dat je AVW op drie punten houdt’’, sluit Dennis van den Berg af.

Alle sportverhalen helemaal lezen? Word lid van Ede Stad.nl Premium via edestad.nl/premium.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie