Eerste gelijkspel Otterlo

27 maart 2022 om 08:33 Voetbal

OTTERLO Otterlo noteerde bij Terschuurse Boys haar eerste gelijke spel van het seizoen: 0-0. ,,Hoewel overall gezien wij de betere ploeg waren, was het zo’n wedstrijd waarbij je ook met een gelijkspel tevreden moet zijn’’, vatte Ronald Lieftink samen.

,,De eerste twintig minuten hadden wij het lastig met hun opportunistische spel’’, had de Otterlo trainer gezien. ,,Zelf waren wij ook slordig, en hadden moeite met het slechte veld. Na een misverstand met Bas Pol, lukte het Marco van Rooijen nog net de bal voor de eigen doellijn weg te halen. Ook wij hadden een aardige kans. Gaandeweg de eerste helft, hadden wij het aardig onder controle. De 0-0 ruststand was terecht. De wedstrijd was in evenwicht met veel strijd op het middenveld.’’

,,Het eerste gedeelte van de tweede helft konden wij het met onze lopende mensen het Terschuurse Boys moeilijker maken. Arnout Lagerweij raakte de paal. Ook waren er een paar situaties, waar wij vergaten een speler vrij te spelen. Daarna bleek tegen het fysiek ook sterke Terschuurse Boys, wat allemaal spelers van twee meter leek te hebben, een gelijkspel het maximale. Wel vond ik dat wij de laatste minuten nog te veel op jacht waren naar de winst. Zonder dat wij hele grote kansen weggaven, kun je dan ook nog verliezen.’’

VVOP en AGOVV staan nu op een punt achterstand van Otterlo, dat nog wel tegen SKV en Blauw Geel moet inhalen. ,,Wij staan er nog steeds goed voor. Maar moeten het voordeel van de mindere verliespunten eerst nog verzilveren. Dinsdag wacht bij SKV de eerste opdracht’’, besluit Ronald Lieftink.