Marcel van der Hoop kan weer glimlachen: de selectie wordt aangevuld komend seizoen
Marcel van der Hoop kan weer glimlachen: de selectie wordt aangevuld komend seizoen Theo Beumer

Blauw Geel ’55 werkt aan selectie seizoen 2022/2023

16 april 2022 om 09:57 Voetbal

EDE Blauw Geel ’55 werkt op de achtergrond gestaag aan de selectie voor het komende seizoen 2022/2023

Eip Janssen

,,Dat klopt. Blauw Geel ’55 kijkt niet alleen naar het heden maar ook naar de toekomst. De technische staf is blij dat weer twee spelers hun ‘ja-woord’ hebben gegeven aan onze vereniging. Van W.S.V. (Apeldoorn) komt keeper Luc Bakkenes. Ook zijn we blij met de terugkeer van Aron Veldhuizen die eerder voor Blauw Geel ’55 speelde en nu voor eersteklasser Merino’s uitkomt. Zoals bekend kwam eerder al Aziz Ballouk (Otterlo) terug. Het oude honk of te wel de vertrouwde familieclub Blauw Geel’55 spreekt hen dus aan”, lacht Blauw Geel ’55 bestuurslid Martijn Groot Kormelink tevreden.

REACTIE: ,,Ik hoop bij Blauw Geel ’55 mooie stappen te kunnen maken met de selectie. Ik ben 26 jaar en kom oorspronkelijk uit Apeldoorn. Ik keep al vanaf mijn zevende jaar bij W.S.V. in Apeldoorn. Ik heb voornamelijk in de selectie gespeeld en recent in het tweede elftal”, opent Luc Bakkenes. Hij is als docent bewegingsonderwijs werkzaam op twee basisscholen in Utrecht. ,,In december 2021 ben ik samen met mijn vriendin in Ede komen wonen. Dan ga je je oriënteren en ik denk dat deze familieclub goed bij ij past”, oordeelt Luc Bakkenes. 

,,Aron Veldhuizen is de broer van de nu al bij ons spelende Art Veldhuizen. Hij heeft eerder in de jeugd ook al bij Blauw Geel ’55 gevoetbald. Hij maakt nu nog deel uit van het eerste elftal van de Merino’s, uitkomende in de eerste klasse. Wij kennen Aron als een scorende spits, maar hij kan als aanvallende middenvelder ook goed uit de voeten. Het mooie is dat Aron Veldhuizen ons niet alleen als speler zal versterken, maar hij gaat ook de Blauw Geel ’55 jeugd gaat trainen. Een mooie win-win situatie”, eindigt het Blauw Geel ’55 bestuurslid. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie