Ilias Joubid juicht na zijn zoveelste treffer voor ZVV Ede
Ilias Joubid juicht na zijn zoveelste treffer voor ZVV Ede Theo Beumer

Topscorer Ilias Joubid wil met ZVV Ede naar de Eredivisie

28 mei 2022 om 12:43 Voetbal

EDE ,,ZVV Ede is een goed georganiseerde club met ambitie om te promoveren naar de Eredivisie zaalvoetbal”, opent Ilias Joubid

Eip Janssen

De ZVV Ede doelpuntenmachine beseft dat promotie dit seizoen aan een zijden draadje hangt. Het enige dat ZVV Ede kan helpen is een misstap van titelfavoriet ZVV Eindhoven.

,,Daarom is het des te mooier dat Ilias toch kiest voor onze club en de uitgesproken ambities. Het feit dat de frivole zaalvoetballer zijn ja-woord heeft gegeven is belangrijk. Hij groeide dit seizoen uit tot een van de steunpilaren van ZVV Ede. Ook is Joubid een van de topschutters in de Eerste Divisie. Samen met Mohammed Hazzat staat hij al lange tijd in de top-3 topscoorders. Maar nog belangrijker is dat Ilias Joubid zowel als mens als zaalvoetballer goud waard is voor ZVV Ede. Het gaat zijn derde seizoen in Ede worden van de 23-jarige inwoner van Arnhem die er veel zin in heeft”, vult Leon Verbakel namens ZVV Ede aan.

ZVV Ede wil de absolute zaalvoetbaltop (Eredivisie, red.) in Nederland halen. Ik wil graag mijn bijdrage leveren om dit te bewerkstelligen. We zijn een hecht team en ik wil met dit team, als het dit seizoen niet meer lukt, in het seizoen 2022/2023 promoveren naar de Eredivisie”, besluit Joubid.

Eerder deze week gaf de uitstekende doelman Alpay Yuzgec ook zijn ‘ja-woord’ aan ZVV Ede. Op dit moment is de enige die de Edese eerstedivisionist verlaat Sjaak Termaaten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie