Ervaren speler Mike Peters werd in Voorthuizen node gemist bij vierdeklasser Harskamp.
Ervaren speler Mike Peters werd in Voorthuizen node gemist bij vierdeklasser Harskamp. Eip Janssen

Onderbezet Harskamp leidt forse nederlaag bij VVOP

17 september 2022 om 18:15 Voetbal

HARSKAMP ,,Ik kan mij achter alle excuses verschuilen, maar de 0-5 bij VVOP in Voorthuizen staat. Deze derdeklasser profiteerde goed van een mindere Harskampse middag”, maakte Harskamp trainer Collin Oosterholt het eerste bruggetje.

Eip Janssen

Op het wedstrijdformulier ontbraken een aantal geroutineerde spelers door allerlei oorzaken. Daarnaast mochten Frank en Michel Hol evenals Lars van Wikselaar maar maximaal 45 minuten meespelen. ,,Zoals gezegd is dat geen excuus. In de bekerstrijd waren wij vooraf eigenlijk al kansloos. Maar we gingen er wel heen voor een goed resultaat. Na een half uur stond het 0-2 en was VOOP net een tikje beter”, oordeelde Oosterholt.

Uit de kleedkamer gekomen moest Harskamp al snel de 3-0 achterstand noteren. ,, De laatste twee doelpunten vielen pas een minuut of vijf voor tijd. Ik ben na de 5-0 nederlaag absoluut niet in de war. Ik verwacht deze week een aantal spelers terug. De eerste competitiewedstrijd staan we er echt. Je kunt je gezien de nieuwe gisteren (vrijdag) bekendgemaakte P/D regeling bijna geen enkel foutje veroorloven”, besluit Collin Oosterholt gedecideerd.

Zaterdag komt Fortissimo op bezoek in Harskamp. De wedstrijd op sportpark ‘t Meuleveld begint om 15.00 uur. Het zal gezien de ambitie van beide ploegen om de derde klasse in te gaan, voor beide supporterskampen ongetwijfeld een bijzonder duel worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie