Afbeelding
Theo Beumer

Harskamp verslaat sterk De Veluwse Boys met 2-0

8 maart 2022 om 22:50 Voetbal

HARSKAMP ,,De overwinning met 2-0 van Harskamp op De Veluwse Boys komt zeer gelegen. Dat hadden we even nodig na de nederlaag tegen EFC’58 en de topper zaterdag tegen SDS’55”, lacht Harskamp trainer Collin Oosterholt.

Eip Janssen

Hij was wel zo eerlijk toe geven dat De Veluwse Boys krachtig weerstand heeft geboden en de Harskampse zege misschien wel wat gelukkig was. ,,Ik denk dat dit een echte ‘strijd’ wedstrijd was. Misschien niet het allerbeste voetbal maar om elke centimeter werd gevochten. Ook kregen beide ploegen de nodige kansen”, aldus Oosterholt. Waar de gasten het doel niet wisten te vinden of op de uitstekende Harskampse doelman Guido de Geit stranden, nam de thuisclub een 1-0 voorsprong. ,,Een mooie aanval over links, waarbij de bal in de kluts voor de voeten van Jeroen Cramer kwam. Hij bedacht zich niet en liet de doelman volstrekt kansloos”, oordeelde de Harskamp trainer.

In de tweede helft was het voor de thuisclub wat meer billenknijpen. ,,Veluwse Boys kreeg een paar goede kansen en wij verzuimden anderzijds vroegtijdig de 2-0 te scoren. Dan kan het alle kanten op. Maar deze keer viel het lot onze zijde op. Anaour Haouat werd in de zestien meter bij een kans neergelegd. De verdediger trok duidelijk aan de noodrem maar had ook weinig andere keuzen. Jeroen Cramer scoorde en gooide de wedstrijd in het slot: 2-0. Een mooie opsteker voor de ‘dorpenderby’ van komende zaterdag tegen SDS’55”, besluit Oosterholt.

Harskamp staat nu op de vijfde plaats met 11-19. De achterstand op de koplopers SEH en Heerde is zes verliespunten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie