Mustafa Tirgil is weer terug maar wist niet te scoren.
Mustafa Tirgil is weer terug maar wist niet te scoren. Theo Beumer

FC Jeugd sluit bekeravontuur met derde nederlaag op rij af

18 september 2022 om 18:38 Voetbal

EDE FC Jeugd heeft ook de derde en laatste bekerwedstrijd bij DSZ (Haalderen) verloren. De thuisclub bleef met een 2-1 zege aan de goede kant van de score.

Eip Janssen

,,Op een heel nat, glad en zwaar natuurgrasveld kwam FC Jeugd niet in zijn vertrouwde spel. Waar wij het moeten hebben van verzorgd technisch voetbal, was dat op deze natuurgrasmat onmogelijk. Het werd een wedstrijd van lange halen snel thuis”, had FC Jeugd technisch manager Melis Versteeg gezien.

DSZ, een competitie tegenstander van de Edese derdeklasser nam in de eerste helft en 2-0 voorsprong. ,,Te veel tweede ballen en twee persoonlijke fouten lagen ten grondslag aan deze achterstand.” In de tweede helft mede door het inbrengen van enkele andere spelers werd het een totaal andere wedstrijd. ,,Een mooie steekpass van Khalid Oulad Ahmed zorgde er voor dat Ilker Öztürk vrij voor de keeper doeltreffend kon afronden: 2-1. Een reeks kansen niet verzilverd door Mustafa Tirgil (archieffoto), Doriano Landman en Elmeris Avdic volgde. Aan de andere kant wist doelman Özkan Yilmaz ons nog twee keer te redden. Op basis van de tweede helft moeten we voortborduren. De eerste competitiewedstrijd bij Angeren wordt een test”, besluit Melis Versteeg. Of er al een nieuwe trainer bij FC Jeugd in het vizier is blijft onduidelijk. De derdeklasser is zich aan het oriënteren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie