@theobeumer

Harskamp neemt lastige horde in Wageningen

5 november 2022 om 18:57 Voetbal

HARSKAMP Bij Wageningen met 2-5 winnen is prima. Maar twee tegendoelpunten in de laatste minuten mag eigenlijk niet. Maar goed een trainer moet iets hebben om na te bespreken”, lachte Harskamptrainer Collin Oosterholt.

Met een fitte selectie is het wekelijkse keuzen maken het juiste team op te stellen. ,,Misschien een cliché, maar dat is het lot van een trainer. In onze situatie een weelde want nu weten alle spelers dat er eisen worden gesteld om te spelen.”

In de eerste twintig minuten probeerde Wageningen er met enthousiast voetbal een wedstrijd van te maken. ,,Nadat de storm wat was uitgeraasd, overigens maar met een kans, nam Harskamp het initiatief over. Frank Hol zorgde met een kopbal voor de 0-1. Op slag van rust verdubbelde Lars Haalboom de score naar 0-2”, had Oosterholt gezien.

In de tweede helft was het Frank Hol die binnen de minuut de 0-3 liet aantekenen. ,,Eenrichtingsverkeer en ondanks dat er menige kans werd gemist wisten Frank Hol en Cas Lenoir de tussenstand op 0-5 te brengen”, ging de Harskamptrainer verder. Oosterholt maakte maximaal gebruik van de wissel mogelijkheden. ,,Zo’n stand geeft een trainer gelegenheid alle spelers minuten te laten maken. Dat het daardoor wat slordiger werd is daaraan inherent. In de laatste twee minuten scoorde de thuisclub nog tweemaal: 2-5”, besluit de Harskamptrainer.

Harskamp neemt in de vierde klasse de derde plaats in met een punt achterstand op het duo Fortissimo en Rood-Wit ’58. Zaterdag gaan de Harskampers weer naar Wageningen. Het op de vijfde plaats staande GVC wacht dan.