Lunteren vergeet Woudenberg te ‘killen’

12 november 2022 om 19:36 Voetbal Theo Beumer
Afbeelding

LUNTEREN ,,In de rust kreeg ik van Marcel de Groot een dextrootje. Ik zei tegen hem: als jij mij nu straks een assist geef, maak ik een doelpunt’’, lachte Joey Kooy. ,,Mooi dat dit ook gebeurde.’’ Uiteindelijk brak dit de ban, waarin lang er geen verschil was tussen Lunteren en Woudenberg. Maar uiteindelijk stond er 1-3 op het scorebord. En pakte Woudenberg daarmee de eerste periodetitel.

,,Zwaar bevochten’’, meende Joey Kooy. ,,Wij speelden de eerste helft zeker maar 60% van ons normale kunnen. Nee, het was zeker geen onderschatting. Het sloop er gewoon in. Lunteren zat er boven op. En wij waren steeds een meter te laat. Wij lieten het gebeuren.’’ Trainer Jeroen Peters probeerde vanaf de kant het vuurtje op te stoken. ,,Dat zorg..

PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Lunteren al helemaal in kerstsfeer
PREMIUM
Afbeelding
Activiteiten Friends on Ice is klaar voor tienduizenden schaatsers in centrum: ‘We merken dat Ede hierop zit te wachten’
PREMIUM
Afbeelding
Politiek Verduurzaming woningen komt in de knel
PREMIUM
Afbeelding
Rechtbank Werkstraf voor bestuurder gestolen auto die crashte bij Otterlo
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Oranjebal terug in Ede: ‘Gezinnen een onvergetelijke vakantie bezorgen’
PREMIUM
Afbeelding
Maatschappelijk Gemeente heeft contact met NS over ontbreken rolstoelbrug op perron 5

Mis niks, lees alles van Ede


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Ede en omliggende plaatsen met Ede Stad. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Ede Stad lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Ede.